Именици
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Re: Именици
Благодаря много , да сте живи здрави и весели тая година .Ще изкарам после кончетата да им се пораздвижат сегментите.
Миналата седмица еспано немската машина навърши 20 години , има над 12 обиколки на земята и пак ме прецака , мина преглед без забележки и сега ще се разправям с нея още една година. Поредното потвърждение че 1.9ТДИ е безсмъртен.
На основателния въпрос защо не съм я изхвърлил досега , ами понеже моргите са пълни с 10 годишни пластмасови недоразумения на по 150 000 км , а тя пали с отдавна умрял акумулатор и си върви безгрижно към 600 000.
Весели празници и наздраве.
Миналата седмица еспано немската машина навърши 20 години , има над 12 обиколки на земята и пак ме прецака , мина преглед без забележки и сега ще се разправям с нея още една година. Поредното потвърждение че 1.9ТДИ е безсмъртен.
На основателния въпрос защо не съм я изхвърлил досега , ами понеже моргите са пълни с 10 годишни пластмасови недоразумения на по 150 000 км , а тя пали с отдавна умрял акумулатор и си върви безгрижно към 600 000.
Весели празници и наздраве.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Аз мислех, че си се качил на японски кон. Както и да е. Важно е конете на този празник да слушат стопаните си, а те да ги окичат ярко, че да побеждават в надпреварите. Накрая за всички има вино. Последни чаши от последната реколта. Иде време на джанки, череши, круши и всяко що може да мине през казана.
-
- Специалист
- Reactions:
Весел празник на всички именици , вече се чухме с началника на радиацията и с Митака от Габрово , ако съм забравил някой , да се обади и най вече да почерпи.
-
- Специалист
- Reactions:
Честит имен ден архангела от Варна , да е жив и здрав
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Честит йордановден на всички празнували вчера и честит ивановден на всички които ще празнуват и днес.
Живи и здрави, руйно вино, много приятели и дано тези чудесни български имена ви закрилят, да ви носят гордост и късмет!
Наздраве!
Живи и здрави, руйно вино, много приятели и дано тези чудесни български имена ви закрилят, да ви носят гордост и късмет!
Наздраве!
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Чести Тодоров ден!
Честито на всички празнуващи. Време е да допиете виното и да се захващате със сериозните неща.
Както прави всяка година по това време българският Тодор в Еспана. или испанският Тодор в България.
Зависи къде го хване празника.
Ей тука съм го снимал в галоп към плажа с туристките за да хване добра позиция на първа линия.
Много настроение в настъпващата пролет.
Поздрави!
Честито на всички празнуващи. Време е да допиете виното и да се захващате със сериозните неща.
Както прави всяка година по това време българският Тодор в Еспана. или испанският Тодор в България.
Зависи къде го хване празника.
Ей тука съм го снимал в галоп към плажа с туристките за да хване добра позиция на първа линия.
Много настроение в настъпващата пролет.
Поздрави!
-
- Специалист
- Reactions:
Весел празник!
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Честит Димитровден, честито на всички празнуващи и най вече на именниците.
Ей утъркули се и топлата част от годината, ще чакаме снега с вино и мезе и така до другия брат Георги дето пак ще донесе жегите, зеленината, плодовете така до безкрай.
Честито на нашия козлодуйски майстор часовникар Митко - ОмегаКУКУ с пожелания да се включва с повече постове от онези хубавите с логото на Сейко.
Ей утъркули се и топлата част от годината, ще чакаме снега с вино и мезе и така до другия брат Георги дето пак ще донесе жегите, зеленината, плодовете така до безкрай.
Честито на нашия козлодуйски майстор часовникар Митко - ОмегаКУКУ с пожелания да се включва с повече постове от онези хубавите с логото на Сейко.
Честит имен ден на всички именници- на Митака специални!
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз.