viewtopic.php?f=99&t=5393" onclick="window.open(this.href);return false;
Цена 160 лв. или 80 евро, която не подлежи на коментар. Всички които смятат да се пазарят, знаят къде е битака, нали ?!
Продавам си Пилота
Re: Продавам си Пилота
140 лв. до края на другата седмица.
http://www.strelki.info/viewtopic.php?f=86&t=31043" onclick="window.open(this.href);return false;
И на битака ли ги има.
И на битака ли ги има.
Да, може да си купиш от там ако искаш и да се пазариш даже за цената.
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Тона ви според мен само стряска потенциалните купувачи, първо слагате една цена , със закани че нес е коментира , после сам си я намаляте.
Колегата съвсем неправилно пуска линкове с други цени , ама и на друг часовник .
Вие отново го нападате , интересна стратегия , успех с продажбата
Колегата съвсем неправилно пуска линкове с други цени , ама и на друг часовник .
Вие отново го нападате , интересна стратегия , успех с продажбата
Напълно прав си за тона, но и не ми пука дали ще го продам.. Потенциални купувачи тук в тоя форум едва ли има, а и да имат интерес нямат пари. Тук съм до края на другата седмица, за това и намалям. И да ,арогантно се държа, така е.. Може би още ми държи влага блокирането от другият подобен форум.
Рядко пиша от известно време,но на този часовник се вгледах,и имах намерение да го купя,но с последното ме отказа тотално.Ако имаш претенции към някого от форума,разбирам да се държиш с него така,но обръщението ти е към всичките участници-плебеи ...simonb написа:Напълно прав си за тона, но и не ми пука дали ще го продам.. Потенциални купувачи тук в тоя форум едва ли има, а и да имат интерес нямат пари. Тук съм до края на другата седмица, за това и намалям. И да ,арогантно се държа, така е.. Може би още ми държи влага блокирането от другият подобен форум.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
За триене.,моля.