Часовници с надписи на кирилица
Часовници с надписи на кирилица
Започвам с един, не особено запазен, но от любимите ми модели на Полет:
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Re: Часовници с надписи на кирилица
Предполагам, че предложението трябва да бъде от лична колекция иначе олеле...
Дори и ограничен в избора си трудно и разкъсван между няколкото любимци с кирилица изгубих много време. Ставаше все по зле с решителността да покажа само един и да не пренебрегна другите.
Е ... това е:
Ако пък излезем от рамките на колекцията бих номинирал гамата на Луч 2209
Дори и ограничен в избора си трудно и разкъсван между няколкото любимци с кирилица изгубих много време. Ставаше все по зле с решителността да покажа само един и да не пренебрегна другите.
Е ... това е:
Ако пък излезем от рамките на колекцията бих номинирал гамата на Луч 2209
Иска ми се да видим тези часовници, които са във форума. Така че показвайте смело, не само най хубавия
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 26 май 2013 21:00
- Контакти:
От моите най си харесвам Наташка:
Бях решил да я сложа на трупчета, че да и вардя моторчето, щото ми е едничко работещо, ама не - нося си я отвреме-навреме. Още не съм и се нарадвал :-)
Бях решил да я сложа на трупчета, че да и вардя моторчето, щото ми е едничко работещо, ама не - нося си я отвреме-навреме. Още не съм и се нарадвал :-)
Последна промяна 1 на varban, променена общо 26 пъти
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Не, че другите предложения не заслужават, ама тази Ракета на Пламен е точно за тази тема според моите разбирания.
Явно красотата при часовниците има много дефиниции, за някой тя се крие в елегантния дизайн за други в детайлното и подредено оформление на много функции. Ето тук без да осъзнаваме с този на вид лесен въпрос можем да се издадем какъв е най-специалният часовник за нас.
Явно красотата при часовниците има много дефиниции, за някой тя се крие в елегантния дизайн за други в детайлното и подредено оформление на много функции. Ето тук без да осъзнаваме с този на вид лесен въпрос можем да се издадем какъв е най-специалният часовник за нас.
- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
Ще се отбележа и в тази тема с един Луч 2209. Има дребни забележчици по касата, но иначе е в отлично състояние.
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин