Рожденици
Рожденици
Честит празник на Dennis_b , не му знам името, но му пожелавам много здраве и късмет!
-
- Напреднал
- Reactions:
- Регистриран: 13 яну 2013 23:39
Re: Рожденици
Честито и от мен Денис...жив и здрав най-вече,защото друго не му трябва на човек
Жив и здрав,много успехи(и часовници )
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 20 апр 2013 16:58
И от мен!
Честит рожден ден на Сашо(atanweb). Пожелавам много здраве, късмет, щастие в семейството и все така добър и отзивчив към хората!
Честито и от мен.Много здраве и късмет!
Честит Рожден ден Сашо.
Най добри пожелания.
Най добри пожелания.
Да си жив и здрав.Честит рожден ден!
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Ооо благодаря момчета, днес ми е много хубав ден. наистина съм в настроение дано така да е и за в бъдеще.
съответно искам да ви почерпя.. ееето взееемете си не се срамувайте: (лична селекция)
Имам да ви покажа някой нови неща Молния Урал, Молния-Кораб, Восток 22к Аu, Ракета джобна, Командирски... и др. всички са в отлично състояние тип "Br.Six". Ама време за снимане не остава....
Поздрави на всички и вие да сте живи и здрави!
съответно искам да ви почерпя.. ееето взееемете си не се срамувайте: (лична селекция)
Имам да ви покажа някой нови неща Молния Урал, Молния-Кораб, Восток 22к Аu, Ракета джобна, Командирски... и др. всички са в отлично състояние тип "Br.Six". Ама време за снимане не остава....
Първата горе в дясно Победа би ми се усладила,но като се знам как обичам сладко само е един "бонбон" трудно ще мина :oops:atanweb написа:Ооо благодаря момчета, днес ми е много хубав ден. наистина съм в настроение дано така да е и за в бъдеще.
Честит Рожден ден!!!!
Жив и здрав,много щастие и късмет