Часовниците на Букоев
Часовниците на Букоев
Здравейте,аз сам от скоро регистриран в този прекрасен форум но го наблюдавам от доста време ,и най накрая реших да покажа и аз моите часовници.
Creation
LUZ Geneve automatic
Basis Sport
по принцип сам фен на Ракета и събирам от тях ще ви покажа няколко то които имам
ето още няколко руски
този ми е един от любимите заради интересния циферблат
това е за сега което имам,надявам се за напред да имам нови попълнения
Creation
LUZ Geneve automatic
Basis Sport
по принцип сам фен на Ракета и събирам от тях ще ви покажа няколко то които имам
ето още няколко руски
този ми е един от любимите заради интересния циферблат
това е за сега което имам,надявам се за напред да имам нови попълнения
Re: Часовниците на Букоев
Браво, много са арни!
Да ти се множат яко
Да ти се множат яко
Добре дошъл и от мен!
Като за начало е супер колекцията. Особено ми хареса кварцовата Ракета, заради стрелките и фосфора.
Като за начало е супер колекцията. Особено ми хареса кварцовата Ракета, заради стрелките и фосфора.
Добре дошъл и от мен Хубава колекция, Ракетата с вечен календар ме впечатли
Да се присъединя към приветствията
Добре дошъл!!!
Имаш едно много добро начало Пожелавам ти страстта, късметът и възможността да го развиваш
Добре дошъл!!!
Имаш едно много добро начало Пожелавам ти страстта, късметът и възможността да го развиваш
.
Добре дошъл! Чудесни часовници!
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Чудесен старт на колекция.
Поздравления и от мен.
Славата с римските цифри е страхотна, не бях виждал такава. впечатляващо е финното изписване с ненатрапчиви цифри и все пак има релефни часови маркери. Завиждам за нея.
Поздравления и от мен.
Славата с римските цифри е страхотна, не бях виждал такава. впечатляващо е финното изписване с ненатрапчиви цифри и все пак има релефни часови маркери. Завиждам за нея.
Така е и аз се мъча да ги взема но баба ми не ми ги дава другите,че и военен беше и то не какъв да е а капитан първи ранг шеф на поделение и предполагам че ще са хубави те са им давали за уволнение и за други заслуги май.Днес ходих до бит пазара в Варна и си взех няколко ракетки
не са кой знае какво но пустата му краста не прощава ха ха ха ха
не са кой знае какво но пустата му краста не прощава ха ха ха ха
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 26 май 2013 21:00
- Контакти:
А аз си мислех, че във Варна няма битак, щото Невен, Павлин, Сейкоша-сан и Диран са обрали всичко
Имаше един битак по бул. Вл.Варненчик малко след Автогарата до блоковете и съм вземал оттам понакога хубави неща,не само часовници,но го разтуриха службите заради оплаквания от живеещите наоколо. Не знам да се е възстановил. Друг битак има пак на същият булевард,но той е преди Автогарата и там ги навряха в едни павилиони и им вземат наем. Най-много там да се въртят някои продавачи,но не вярвам да разпъват сергии.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "