Citizen
Citizen
Всичко за Citizen- в тази тема!
Re: Citizen
Да раздвижа малко тази тема, че нещо никой не иска да пише.
Все пак Citizen е страхотна марка и е хубаво да се обсъждат произведените от нея модели!
Няколко по-модерни:
А сега и малко по-стари:
Все пак Citizen е страхотна марка и е хубаво да се обсъждат произведените от нея модели!
Няколко по-модерни:
А сега и малко по-стари:
Последна промяна 1 на Torro, променена общо 6 пъти
Това все нови попълнения ли са?
Не са нови, просто изтупвам праха на старите си часовници, ха, ха!
За съжаление съм поспрял със събирането на нови попълнения поради ред причини, но все така ми е интересно да чета темите във форума.
Поздрави на всички!
За съжаление съм поспрял със събирането на нови попълнения поради ред причини, но все така ми е интересно да чета темите във форума.
Поздрави на всички!
То май всички поспряхме
И парите свършиха и часовниците
И парите свършиха и часовниците
Чедесен! Все още недооценена марка...
Някой знае ли какво изобразява гугутката отдолу със седмица на гърдите?
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз.
Маркетингов трик май.Същото като "5" при Seiko (или "3 звезди" при Orient),но да са "отгоре" добавят към броя на екстрите ръчно навиване и ........забравил съм още какво ,та общо седем са ги докарали
Нещо такова ми е останало от коментарите из форумите.
Две-три стари снимки на мои Citizen:
Стъклото още не съм го сменил .Пламен ми направи "инструментче" за вграждане на ринг в плекса,но пусти мързел ...
Нещо такова ми е останало от коментарите из форумите.
Две-три стари снимки на мои Citizen:
Стъклото още не съм го сменил .Пламен ми направи "инструментче" за вграждане на ринг в плекса,но пусти мързел ...
Ооо-оп едно Ситизънче от мен, имам го отдавна ,но не съм го показвал още макар и да го нося понякога...
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Търся как да датирам цитизен,за сейко имам калкулатор,за цитизен не намирам
Просто си го носи, годините нямат значение щом работи и те кефи, все пак на гугутката му пише 7= души-чки...
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219