Фестивални
Фестивални
Здравейте, колеги. Някой има ли информация, за издания на 1мчз, посветени на VI Международен фестивал на младежта и студентите, проведен през лятото на 1957г. Досега знам за три издания на Спортивние. Благодаря предварително.
Re: Фестивални
За 1МЧЗ не знам,дори не знаех,че Спортивние са в чест на тази асамблея,но има на 2МЧЗ серия МИР с гълъб и още един, на чийто циферблат е изписано в окръжност "МИР" на няколко езика. Отделно Чистополският МИР също мисля ,че е пуснат по този повод,наедно с първите модели на Восток. Лично мнение.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Прави сте за символите. Върху два от Спортивние които намерих има факли, а на третия гълъб. Колеги, не ви ли се струва, че оформихме нова тема за колекциониране.
Покажи часовниците,де.Лично аз предпочитам една снимка да видя отколкото сто думи да прочета
- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
Не мога да го свържа точно с VI-тия Фестивал от 57 год този.
Сигурно е по някакъв повод,може дори да е споменатия,но само "МИР" и гълъб......кой знае по какъв повод е.От друга страна пък е на московски завод.Знае ли човек?
Сигурно е по някакъв повод,може дори да е споменатия,но само "МИР" и гълъб......кой знае по какъв повод е.От друга страна пък е на московски завод.Знае ли човек?
Жал ми става, като си помисля, как един ден, когато ме няма, жена ми ще продава часовниците ми, на цените на които съм й казал, че съм ги купил...