Здравейте,
Ако някой може да познае по снимките дали е възможно това да е истински часовник , съмнявам се понеже му се вади колчето за навиване и се движи само дългата стрелка за секундите а другите не мърдат .
А и вътре върху машинката не пише Сейко а нещо на китайски.
Извинявайте че питам във форум за руски , ама може пък някой тук да разбира и от японски часовници.
Благодаря предварително
Менте ли е това
Re: Менте ли е това
Здравей
Истински изглежда.
Иначе "колчето" явно е сменявано, не е оригинално!
http://wristsushi.proboards.com/thread/ ... st-arrival" onclick="window.open(this.href);return false;
Има специалист по Seiko тук във форума, ще се изкаже човека, изчакай...
Истински изглежда.
http://wristsushi.proboards.com/thread/ ... st-arrival" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря ви много , разбира се че ще изчакам и мнението на майсторите , но все пак да повторя въпроса , струва ми се много странно че докато работи (жълтото колело отзад се върти наляво надясно) , отпред се движи само тънката стрелка за секундите , а другите стоят като залепени.Liani написа:Здравей
Истински изглежда.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Привет и добре дошъл!
Не съм аз специалистът, но мога да поздравя с инстересният часовник който е показан на снимките.
Seikosha всъщност е първообразът на Сейко,, т.е. това е .... абе ще изчакам специалистите да се изкажат, че да стане по интересно.
А впрочем си попаднал на точно място, тук пишем за всякакви стари интересни часовници... не само за руски.
Не съм аз специалистът, но мога да поздравя с инстересният часовник който е показан на снимките.
Seikosha всъщност е първообразът на Сейко,, т.е. това е .... абе ще изчакам специалистите да се изкажат, че да стане по интересно.
А впрочем си попаднал на точно място, тук пишем за всякакви стари интересни часовници... не само за руски.
Абе и аз не съм спец, но и според мен часовника е истински.
Не дойде мнение от специалиста , затова го дадох на часовникар и чакам неговата присъда , дали ще нося антично Сеико или ще си получа обратно купчина безполезни чаркалъци.
Благодаря на отзовалите се , май наистина е истинско , ама не се знае ще оживее ли.
Благодаря на отзовалите се , май наистина е истинско , ама не се знае ще оживее ли.
Ако не ви се получи,обадете се на 0899657198
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Като гледам темата се изчерпи , щом от града на изгряващото слънце казаха давай го насам , значи има защо .