Снимки и клипчета
Re: Снимки и клипчета
То и целият часовник е някаква компилация,защото този циферблат е слаган само в съвсем различен тип каса.
https://www.youtube.com/watch?v=kt1nmSqS-Ps" onclick="window.open(this.href);return false;
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Вече няма спирка и трудно може да се докаже дали някой цифеблат не е освежен и с ново лого например. Разликата между оригинал и афтермаркет все повече се размива.
Аз лично се изкефих много на това клипче, а виждам, че набира популярност през последните няколко дни.
Аз лично се изкефих много на това клипче, а виждам, че набира популярност през последните няколко дни.
Тази "техника" е приложима само при определен тип циферблати.А ако си държал в ръка оригинал - няма начин да се заблудиш ,като го видиш на живо.Но това е мое мнение.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Ако човек успее да запази оригиналната боя на циферблата и да изчисти само слоят който е пожълтял, опадал и напукал се барабар с надписите и бранда иии отгоре да се сложи този принт мисля, че върху старата основа ще изглежда отново старо.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Не мога да си затварям очите дълго. Тази марка все повече навлиза и привлича вниманието със своите хомиджи и не само.
Я вижте какъв интересен модел имат за 18 долара с безплатна доставка.
На мен много ми хареса. Но размерът ми идва голям.
https://www.ebay.de/itm/283466938803" onclick="window.open(this.href);return false;
Я вижте какъв интересен модел имат за 18 долара с безплатна доставка.
На мен много ми хареса. Но размерът ми идва голям.
https://www.ebay.de/itm/283466938803" onclick="window.open(this.href);return false;
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Разкошшшшшш!
Страхотно е! Със здраве и много технически успехи!
Винаги успяваш да изпипаш нещата докрай!
Поздравления!
Страхотно е! Със здраве и много технически успехи!
Винаги успяваш да изпипаш нещата докрай!
Поздравления!
Благодаря!
И на мен много ми харесва- със здраве да си я ползваш!
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз.
За такова нещо и сериен убиец ставам Много успехи на този чудесен трудов фронт
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Благодаря Ви!
Да Ви се връща
Да Ви се връща
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Много добре изглежда , поздравления .
Аз като инженер само по диплома искам клип по преместването на инструмента и по няколко думи за всеки , защо е предпочетен пред друг , така ще стане универсален отговор на безкрайните наши въпроси , какви отвертки да си купя , че с тия нещо избързва часовника.
И леко завиждам , много чекмеджета , всичките за теб ли са .
Аз като инженер само по диплома искам клип по преместването на инструмента и по няколко думи за всеки , защо е предпочетен пред друг , така ще стане универсален отговор на безкрайните наши въпроси , какви отвертки да си купя , че с тия нещо избързва часовника.
И леко завиждам , много чекмеджета , всичките за теб ли са .
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 яну 2015 21:50
- ........ Браво !... - Нямам думи! -Това е нещо страхотно и го пожелавам на всеки да му се случи ,че дори и на мен ,щото и аз имам ограмна нужда ! - -Та,.. влиза мъж в книжарница и пита -Къде се намира книгата -Как да оборим съпругата само с две изречения ?- А книжарката му отвръща - Научната фантастика е на втория етаж ! - Страхотна работна маса -със здраве да си я ползваш !