Колекция от стари часовници.....

Има какво да се види
Публикувай отговор
rosen_er
Специалист
Reactions:

Re: Колекция от стари часовници.....

Мнение от rosen_er »

Няма ли да му дърпа скеѝта наляво? :wink:
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Принципно можеш да викаш "бебче" и на 100 килограмова дунда, ако така те кара от вътре :lol: Пу,пу.....пу!!! Не дай боже!!!
Чувството и размера са две различни неща :wink: :)
.
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

clockwiser написа:Хайде да съберем пари и да купим на Prisadov такъв

Изображение

Просто искам да видя, как ще го нарече "часовниче" :D :D :D
Clockwiser,
Еги (както повечето колекционери наричат Panerai Radomir 60mm) е едно от часовничетата :lol: :lol: :lol: които искам найстина да имам в колекцията си :yahoo та ако имате мерак 1ви октомври наближава :saint:
Обикновенно часовничетата които нося като всекидневни са над 44мм...а даже имам 56мм но там в друга бира както се казва....най добрите размери за мен обаче си остават 46мм и 53мм....
Както казва брат ми "обичам да си усещам часовника на ръката'' ....
:b
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

DHM написа:Принципно можеш да викаш "бебче" и на 100 килограмова дунда, ако така те кара от вътре :lol: Пу,пу.....пу!!! Не дай боже!!!
Чувството и размера са две различни неща :wink: :)
Съгласявам се с митака :thumbup:
Най-важното е часониците да ни радват и да ни носят удоволствие......!
Аватар
Lyubo_sr
Специалист
Reactions:

Мнение от Lyubo_sr »

Prisadov написа:
clockwiser написа:Хайде да съберем пари и да купим на Prisadov такъв

Просто искам да видя, как ще го нарече "часовниче" :D :D :D
Panerai Radomir 60mm
:b
:D
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. :)
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Насъбраха се още няколко часовничета през последните седмици и искам да споделя радостта си за тях с вас....

Изображение

Изображение
Ще започна с една красота за която издирвцам секундарна стрелкичка....мина ми на няколко пъти през ръцете това часониче,но не му обърнах внимание докато накрая не реших че трябва да се прибере с мен....циферблата е в окаяно състояние(пише Ancre но не се забелязва)...а истинската изненада беше когато го отворих.....

Изображение
Нали съм си младеж....та трябваше да си имам и младежко часовниче :D ....Много ме радва...а като го погледна имам чуството че времето е спряло(поради липсата на секундарна стрелка) :)

Изображение
Ето и нещо прекрасно закупено от много коректен продавач!
Ситизен са ми много любима марка....доста ми харесва и че има буквата Z в името им....но много често цената е доста висока....
А това часониче е повече от прекрасно....щракнах му няколко снимки,малко преди да замине за профилактика....

Изображение
И нали съм на вълна ситизен....ето и едно много желана от мен придобивка....външното му състояние ми харесва много....верижката е много удобна и си е оригинална.....жалко само че вътрешното не е задоволително....
Изображение
Доста от частите липсват,но отиде на часовникар, за да видим дали може да се поправи.....

Изображение
Да продължим на японска вълна с едно много красиво за мен сейко....пак с оригиналната си верижка....харесва ми идеята на японците за кварцов и механичен часовник в едно....жалко само че дигиталния не работи.....

Изображение
Да се върнем на тема руско с една снимка тип Ивеца....много красиво и запазено Полетче....голям кеф е да го гледам.....само дето и то няма секундарниче....

Изображение
И една радост която отиде за ново стъкълце и няма търпение да бъде носена....малко е мъничко и по-скоро минава за юношенско,но така да ме радва.....особено това зелено циферблатче.....немога да му се накефя и на него....

Поздрави......
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Голяма радост е споделеното от теб :clap: Поздравления и много такива придобивки :thumbup:
.
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

Prisadov написа:Изображение
Да продължим на японска вълна с едно много красиво за мен Seiko....пак с оригиналната си верижка....харесва ми идеята на японците за кварцов и механичен часовник в едно....жалко само че дигиталния не работи.....
Тъкмо гледах такова Seiko в аукциона и се сетих за Сейкошата с оня Пальот 3133, дето си играл да го настройва. Понеже точен механичен часовник няма, са сложили и един електронен да гледаш с колко ти избързва механичния. :)
п.с. Много хубав часовник, надявам се да тръгне и електронния.
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

dreadx написа:
Prisadov написа:Изображение
Да продължим на японска вълна с едно много красиво за мен Seiko....пак с оригиналната си верижка....харесва ми идеята на японците за кварцов и механичен часовник в едно....жалко само че дигиталния не работи.....
Тъкмо гледах такова Seiko в аукциона и се сетих за Сейкошата с оня Пальот 3133, дето си играл да го настройва. Понеже точен механичен часовник няма, са сложили и един електронен да гледаш с колко ти избързва механичния. :)
п.с. Много хубав часовник, надявам се да тръгне и електронния.
Благодаря ти за хубавите думи! И аз се надявам да стане и да си заработи....голяма радост ще е ....Даже часовникаря на който го оставих има същия за продажба,но на неговия му липсват части на електронния....ако някой му трябва да свирка :wink:
Аватар
Lyubo_sr
Специалист
Reactions:

Мнение от Lyubo_sr »

Честито и от мен! Моя е произведен в Хонг-Конг, а твоя? :redface

Изображение
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. :)
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Малкия се справя страхотно и с такава невероятна любов, че смятам, че всички сме длъжни да го подкрепяме и насърчаваме :thumbup: :clap: Заслужава го :b
.
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Ето и една радост от днес.....купена от колега.....на живо часовничето е още по красиво а под различен ъгъл циферблата изглежда различно зелен....
Изображение
....първото ми Ориентче е това....много женала придобивка....особено се радвам че е със зелен циверблат.....много ми харесва този цвят....сигурно защото името ми започва със З и ....както и да е ....важното е че часовничето е хубаво и върви изключително точно....
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

И снимката е добра! :)
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Още много, които да те радват, а ти да ни радваш нас :clap:
А ние старите ще помагаме с каквото можем :wink: се казваше в един стар български скеч :)
.
bobozhinov
Reactions:

Мнение от bobozhinov »

Освен с пословичната си издържливост,Orient се славят и с най-ефективния навивателен механизъм(казвам го и от собствен опит),2-3 часа носене на ден са му достатъчни,за срам на други много по-скъпи марки :) Така,че адмирации за покупката!
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни колекции ----- User collections”