Поради натиска от DHM(дойде до Правец да ме бие за да ме мотивира ) с прискърбие показвам част от това което съм събрал.Пиша с прискърбие,че са малко (ех да имах 60гр злато ) толкова ми е горивото :oops: Снимам с телефон,а нещо ми не идва отръки снимането.
И стига вече с тези 60гр. :evil: И ти и Роската голямо гъбаркане :crazy: Имах една камара боклуци събирани с годините.....подаръци.....дрънкулки по наследство.....абитуриентски пръстени и какво ли още не....все неща, които нито ще нося нито нищо.....и вместо да ги топя или продавам обърнах в нещо, което да ме радва.....поне докато не ми се наложи да се разделя с него.....това е!!!
За сега толкова,то една година се каня да ги кача,но нямам усещането да са достойни сравнение с повечето ваши колекции.Да,има още Ракети,а и други С 2209 имам4/5 само.Асорти е,че иначе трябваше темата да е "Ракетите ми" ;) Митака му казвах,загубил съм час от часовниците и не ги намирам,прибрани са някъде,но ...а бяха само екстра качество
Много интересни часовници,доста от тях ми допаднаха много!Най вече ме впечатли, този от третата снимка,защото за сефте виждам такъв,и ме грабна от пръв поглед!
iivetsa написа:Много интересни часовници,доста от тях ми допаднаха много!Най вече ме впечатли, този от третата снимка,защото за сефте виждам такъв,и ме грабна от пръв поглед!
И аз за първи път виждам такава.Чакам с интерес и другите.