kapkan написа:Така и трябва,много пренебрегван,но много красив циферблат(за мен де) имах един и ще го потърся,дано имаш късмет да не съм го засилил на някъде.
Харесвам го по ред причини. Търси, че на 19 имам РД...
Голяма ,част от тези модели каишки са от изкуствена кожа която е щампована като крокодилска, другата голяма част е телешка кожа която пак е щампована с такива форми които да имитират крокодилските плочици, и едва само няколко процента са истинските крокодилски които са доста скъпи но може би си заслужават парите ако искаш да се глезеш за едно лято. Аз мисля, че телешката кожа си заслужава най-много, намират се от 10лв. до 20лв. много подходящи и качествени. Има и по-скъпи за всякакви капризи. Ще ти трябва размер 18мм широчина при патентите за този Poljot който приготвяш да носиш.
Такива каишки едва ли са най-подходящите за тоя часовник.Като си тръгнал да носиш ретро часовник с такава каса и такъв общ вид,е редно и каишката да бъде колкото се може повече в унисон. Нещо тъмно кафяво от телешки бокс,без излишни орнаменти,би му подхождало повече.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства"" 浪人 "