Допълвам темата с няколко часовничета, с които не ми се иска да се разделям, но в момента нямам средствата да ги възстановя в състоянието в което ми се иска щото станаха мн. за профилактика и все пак семейната идилия също е важна ;)
Победа Самара с очукана каса, работи, но не е засичана за точно време, баланса цъка неравномерно, добър цифер и що годе верижка - черно син цифер. Победа самара бял цифер каса добро състояние, понадраскана отстрани, стъкло ново, верижка що годе поизкривени елементи не се забелязва от самолет. При опит за навиване стрелките се въртят като на шише ракия, най-вероятно счупена вилка или както там се казваше на анкера. ако не съм точен с обясненията МОЛЯ да бъда извинен. Здрав баланс.

Двата заедно десет парици 10.00лв. Ако някой ги иска по отделно развалям комплекта за лев отгоре на бройка. 6.00 за бр.
Победа бял цифер сделано в России. Работи избързва мноооого, липсва малка секундарна стрелка, понадраскано стъкло, оригиналдъ верижка с марка най-веротно победа или.... CHINA. ZIM син релефен цифер с малко поизтъркано на 10 и 12ч. нови жълти стрелки, които най-вероятно не са от него, паднала малка секундарна стрелка, която се разхожда между цифера и цъклото. Работи, нее засичан за време. 12.00лв. за двата развалям комплекта за лев отгоре на бройка. 7.00 за бр.

Два бр. ЗИМ кръгла и квадратна каса. Квадратната каса мн. запазен цифер и стрелки не работи , оста на баланса здрава ама май е с откачена спирала. зим кръгла каса с разнородните стрелки не работи счупена ос на баланса, пре...ан цифер и кой е бил тоя оптимист дет го е навивал с тая изтъркана корона не знам

към нещо от по- горе изброените подарявам слените два кошника да не се чудя какво да ги правя

Всички цени търпят коментар, ще замолвам на лични. за всичко от темата цена 28.00 пък може и по-малко.....