Инфо за стар Полет

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Re: Инфо за стар Полет

Мнение от ivankrystev »

Да попитам - Полет 2414 и Слава 2414 едно и също ли е за механизъм - стана ми любопитно?

Попаднах на тема за въросната Слава 2414 и там се споменава, че механизмът е с две пружини. Което било в плюс, механизма бил по-точен. От друга страна пък бил малко по сложен заради самите пружини и по капризен или?

Отделно как се работи с механичен часовник. Веднъж дневно или през ден се нанвива и в определен приблизителен час ли се навива или когато се присетя донавивам по-малко?

Офтопик

sheretudis[//b], ако се сещаш за филма Разрушителя(С. Сталоун, У.Снайпс и С. Бълок) - та там Сталоун и Бълок, как се онодиха... С едни каски на главата от метър разстояние.

Това го очаквам в близките 5 години. :clap:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

ivankrystev написа:Seikosha, имаш право и почти ме нави, но според мен в крайна сметка най-важното е теб самия да ти харесва и да ти удобен самия часовник и каиш.

Леко хипотетично - Взимам си кайша(който би трябвало и се очаква да взема), но разбираш ли ми е супер неудобен. И разбираш ли за да съм готин в очите на някой фен-разбирач, аз се напъвам да нося въпросния каиш - въпреки, че ми е неудобен и за капак въобще не ми харесва. В крайна сметка се питам къде е моето удоволствие? Нали правя всичко това понеже ми харесва - на мен, не на теб?

Разбира се, всички сме длъжни да се съобразяваме в дадени обстоятелства с определен дрескод и съответния аксесоар... Но в крайна сметка, когато говорим за неангажиращо ежедневно носене - какъв е проблема?

В този ред на мисли, какъв е проблема да си сложиш силиконов каиш примерно на твоя военен Лонжин
Изображение

...Или да си сложиш цикламена рамка на твоята Съюзът на Земята и Водата от Петер Паул Рубенс
Изображение

- "Въпрос на вкус", казала котката и се зализала под опашката...

sheretudis, малко хелери и гупита :mrgreen: , но скоро ще скачам на дълбокото с няколко дискуса.

Поздрави!
Никого за нищо не навивам.не търгувам с кайш. Чеша си дъртият език и говоря глупости.А Рубенс сигурно много ще се обрадва,ако му сложат една цикламена рамка. Той от 373г. е доста безчувствен и сигурно ще му е все тая дали му е удобна.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

Всеки с неангажиращото си мнение. Не твърдя ще търгуваш с каиши и предполагам си ме разбрал грешно. Ако съм те засегнал(понеже така те усетих), се извинявам. Нека скалъпя часовника, а после ще мислим каиша = без лоши чувства.

И ето с какво ме зарадваха преди малко - Повече от перфектен/нов циферблат за Полет 2414.

Изображение

Плюйте три пъти, че да не му стане нещо! :mrgreen:

Сега и с хубава каса, ако ме обзаведете ще ви водя на ресторанте...
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Яаааа,логото е изписано на гръцки :D
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

обичам да глезя и да приспивам вниманието на бъдещите си жертви Тоя вече налапа куката :D :D :D Шегувам се не се впрягай ама ако знаех че почваш от а да ти бях пратил и б -И МАШИНА ДЕК :wink: и тогава щеше да ти остане само каса и тънки елегантни стрелки Не че нямам ама ще ги ползвам за ебая с-у УСА МЪНИ
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

sheretudis написа:обичам да глезя и да приспивам вниманието на бъдещите си жертви Тоя вече налапа куката :D :D :D Шегувам се не се впрягай ама ако знаех че почваш от а да ти бях пратил и б -И МАШИНА ДЕК :wink: и тогава щеше да ти остане само каса и тънки елегантни стрелки Не че нямам ама ще ги ползвам за ебая с-у УСА МЪНИ
Нещо ме цакаш 8) ,поисках ти да взема три цифера,а ти вече си обзавел Иванчо силикона."Лошо Седларов,лошо"Е понеже съм зарибен вече,моа и да почакам.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

3017 написа:Не го намирате защото не е точно същия фасон:

Изображение
ей този е баш за тебе Сейкоша и не 3 а ще ти дам 30 :wink: не се бъзикам, бога ми, ако искаш снимков матриал на куп заедно изкипрени 2414 да си спряташ пенсионерски саати на рахат Ванко е младо пелле и не разбира кое е хубавото а ти си стар обръгнал вол и знаеш че този е ценния цифер :wink:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Бря,аз мислех ,че ти пиша на лични,а то туй де се появи :oops: Ама то ти и личните не ги четеш,та оспамихме темата биля.
Тва интерфейсче е друга бира и то може да доприпка до морето,ама не ми го пробутвай за тези дедовци:
Изображение

Те младите може и да не разбират(УЖ),ама глей как налитат на ретро.Що да не ги спретна и тия и да ги хързулна към някой мераклия.Нъл трябват кинти,да ти купувам посинелите японци. :D
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

ей тоа средния ми го прати да го изпера по моя технологияПосле ще ти го продам като нов Глей дъртя пиликан с кво са е нагужил :wink: То сигурно машините им не работят ако си ги заливал с таратора Или на някой от трита баланса са мандахерца кат на чапла човката по време на чифтосване
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

То хубаво се занасяте и дразните със заека, но дайте една каса и механизъмче де! С хубави думи ще ви споменавам още 10 години, а?

Хайде да правя часовника, че се реших твърдо за каиша. Преди малко го поръчах дори от интернет = Силиконова прозрачна каишка със цикламен отенък. :>
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

sheretudis написа:ей тоа средния ми го прати да го изпера по моя технологияПосле ще ти го продам като нов Глей дъртя пиликан с кво са е нагужил :wink: То сигурно машините им не работят ако си ги заливал с таратора Или на някой от трита баланса са мандахерца кат на чапла човката по време на чифтосване
Машинките са на 6. Цъкат,че не се траят,едвам ги снимам,че се самохипнотизирам и трите са цепеняци и цепят минута. У меня не работает хорошо только мозг. Ти не ми глей ника и,че залитам по гейши,бачо ти Михали,може да ти изкара такиви рашани и да ти изиграе такъв казачок,че ти е бедна фантазията.

Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Оспамихте на човека темата!
Направете си такава за вас двамата, ще бъде интересно :)
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

ivankrystev написа:То хубаво се занасяте и дразните със заека, но дайте една каса и механизъмче де! С хубави думи ще ви споменавам още 10 години, а?

Хайде да правя часовника, че се реших твърдо за каиша. Преди малко го поръчах дори от интернет = Силиконова прозрачна каишка със цикламен отенък. :>
Абе Иване,хубо ти е механизъмчето,чисто,цъка,касата ти стоманена,ще я лъснеш малко и като му туриш и новият цифер и му сложиш кайша,става шест.Кво толкова му мислиш,то ако се задържиш във форума,та чакат такива часовници занапред,че ако ще им обръщаш на всеки такова внимание,направо майка ти жална.
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

Ко речи?

Нямам идея за какво говориш имам само един гол... Цифер. :oops:

Пък, ако се задържа си давам макс 5 часовника.

А сега сериозно прочетете таз тема и се замислете - > viewtopic.php?f=14&t=1585" onclick="window.open(this.href);return false;

Seikosha, много си харесах от последната снимка лявата каса. На 19 имам РД, шоколад ядеш лЕ?
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

ivankrystev написа:Ко речи?

...

Пък, ако се задържа си давам макс 5 часовника.

....
:lol: :lol: :lol:
:crazy: :crazy: :crazy:
Изображение
Заключено

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”