Продавам части за швейцарски часовници

Аватар
мераклия
Напреднал
Reactions:

Re: Продавам части за швейцарски часовници

Мнение от мераклия »

kova4ev написа:Да ровя в клошарските съкровища на битака ми е първата неделна радост. Като литургия е за мен, баси! Рано-рано, със или без кафенце, без значение от атмосферните условия или географското ми местообитание - има ли битак, там съм :wink:
:thumbup:
Меслех че само аз съм така :thumbup:
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

мераклия написа:
kova4ev написа:Да ровя в клошарските съкровища на битака ми е първата неделна радост. Като литургия е за мен, баси! Рано-рано, със или без кафенце, без значение от атмосферните условия или географското ми местообитание - има ли битак, там съм :wink:
:thumbup:
Меслех че само аз съм така :thumbup:
Ти пък.... :-o
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Ще кажа само две неща!!!
Първото е към субекта провокирал целия този диалог: Да пръднеш и да излезеш.....нямам думи.....по-скоро имам, но не искам да ги използвам :mrgreen:
Към колегите взели отношение по темата: пожелавам същата активност и в останалите теми в нашия прекрасен форум :thumbup:
Дано първата част от изказването ми засегне въпросния.................до толкова, че да изпълзи от дупката си и размаха опашка :mrgreen:
А втората дано не засегне никого от колегите, защото тя е просто пожелателна :thumbup:
.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

"Продавам части за швейцарски часовници" Стана говорилня,а човека предлага части за продан :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Продава часовници ----- Sales watches”