Цени от 5 - 30 лв...
0896 706 991
e-mail: supersonic_m@mail.bg
Купувам рамки от стари руски часовници...
Re: Купувам рамки от стари руски часовници...
Бели може ли :crazy:
само жълти , върху които е останало някакво покритие...
-
- Reactions:
Не искам да нарушавам добрия тон във форума,но едва ли има хора от него които не знаят за какво става дума,така че едва ли ще я бъде.А за таргаши които гледат да спечелят от това има много на последък.Те вече и доста хора се усетиха 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Аз не виждам проблем в обявата на lyubche. Всеки от нас е попадал и на позлатени часовници които имат непреодолим дефект или са протрити по ръбовете до толкова, че да не ни харесват за да останат при нас.
Да всички знаем какво става с тези корпуси и не мисля, че е тайна. Не е лошо да има вариант да звъннеш да попиташ и да сравниш нещата.
Да всички знаем какво става с тези корпуси и не мисля, че е тайна. Не е лошо да има вариант да звъннеш да попиташ и да сравниш нещата.
-
- Специалист
- Reactions:
Има каси с остатъчна позлата, които са в такова състояние, че за нищо друго не стават.
Но хората тук уважават и ценят старите часовници и никой не би унищожил часовник, само за да вземе златото от него. Колко всъщност има в една каса?
Но хората тук уважават и ценят старите часовници и никой не би унищожил часовник, само за да вземе златото от него. Колко всъщност има в една каса?
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Колкото е останало и се взема в предвид дебелината на слоя в микрони. т.е. 4 похабени Au5 са приблизително една похабена Au20. Вече интересно е запознатите да кажат (ама надали) колко може да бъде отделено от корпус с Au - останалите дебелини ще си ги пресметнем сами.