Часовници за продажба- 2 !!! Намаление!!!

Seikosha
Специалист
Reactions:

Re: Часовници за продажба- 2 !!! Добавени нови!!!

Мнение от Seikosha »

:D А,аз бунака,за бъдещи продажби освен каишки,им диря и кутийки,че и етикетите от магазина.
Шератудито - Елааааас! стана по-хитър и от гърчолясъл маслинипродавец,взе и той,глеам,да туря по едни кожени обръчи на дермените в Аукциона,само дет снимките му си остават все тъй загадъчни :D
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Аватар
мераклия
Напреднал
Reactions:

Мнение от мераклия »

Черната ракета е при мен :D И да ви кажа Митака не е никакъв габровец.Купих една ракета а той ми прати и още два часовника подарък :clap:
Изображение
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

мераклия написа: И да ви кажа Митака не е никакъв габровец.Купих една ракета а той ми прати и още два часовника подарък :clap:
Изображение
Казах ли аз,а? :D
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Лелиииий Ракетата е убиец,ако Митака и беше направил такива снимки,сега щеше да я гледаш от мойто фото.А такъв Чистополец търся отдавна.Честито!

Митак,да имаш някой стара олющена и неработеща Победа за 3 кинта,ама да ми пратиш и 2-3 позлатени бонуса :D ,че предният път бяха само посребрени :clap: Жив и здрав да си и все така да радваш хората с "осезателното" си присъствие.

П.П. Ако мога да перефразирам: "Има нещо гнило в Габрово"
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

.
Последно промяна от DHM на 14 Май 2013 22:09, променено общо 2 пъти.
.
Аватар
мераклия
Напреднал
Reactions:

Мнение от мераклия »

Само и почистих леко маркерите да блеснат.
Много ми харесва.
bogdanoff
Напреднал
Reactions:

Мнение от bogdanoff »

Гледам, че много се влюбихте в тази Ракета. Имам една за продан, същата е . Но цената е 55 лева.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

.
Последно промяна от DHM на 14 Май 2013 22:11, променено общо 1 път.
.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

.
Последно промяна от DHM на 14 Май 2013 22:11, променено общо 1 път.
.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

.
Последно промяна от DHM на 14 Май 2013 22:12, променено общо 1 път.
.
bogdanoff
Напреднал
Reactions:

Мнение от bogdanoff »

Даже и точно работи. За повече хубост , не знам. Не е по-лош, обаче. :)
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Колеги, извинявам се за точките, които виждате! Те са следствие от изтритите ми мнения!!!
Но за да съм коректен към вас, ще кажа следното:
Илийка, радвам се, че съм те зарадвал, приятелю!!! Човече се покланя!!! Понеже няма такава емотиконка...
Роска, не знаех наистина, но пък бях задължен на Мераклията и това беше най-малкото, което можах да направя..........а и какво по ценно от това да зарадваш колега.............???????????
Бате Мишо............ще измислим нещо.............душа си ми ти :thumbup: ....................под кожицата ми си :D .................но пък какво бихме правили без хора като теб????????? Сигурно бихме били едни гадни дебелокожи създания, лишени от чувство, усет и емоции.........
Поздрави!!!
.
Аватар
Lyubo_sr
Специалист
Reactions:

Мнение от Lyubo_sr »

DHM написа:Колеги, извинявам се за точките, които виждате! Те са следствие от изтритите ми мнения!!!
Илийка, радвам се, че съм те зарадвал, приятелю!!! Човече се покланя!!! Понеже няма такава емотиконка...
Роска, не знаех наистина, но пък бях задължен на Мераклията и това беше най-малкото, което можах да направя..........а и какво по ценно от това да зарадваш колега.............???????????
Бате Мишо............ще измислим нещо.............душа си ми ти :thumbup: ....................под кожицата ми си :D .................но пък какво бихме правили без хора като теб????????? Сигурно бихме били едни гадни дебелокожи създания, лишени от чувство, усет и емоции.........
Поздрави!!!
Наборе, /извинявай за обръщението/- сега се логвам и какво да видя- постовете ти изтрити!
Не те познавам лично- за което мога само да съжалявам, но искам да ти кажа, че много те харесвам- може би не само аз?
Много бих искал да знам какво те кара да триеш мненията си, които лично аз четях с интерес?
Ти си един от хората в този форум, виновни да "залитна" по руски часовници- утре ще покажа нова придобивка и бих бил радостен да споделиш мнение...
С уважение,
Любо
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. :)
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Lyubo_sr написа:
DHM написа:Колеги, извинявам се за точките, които виждате! Те са следствие от изтритите ми мнения!!!
Поздрави!!!
Наборе, /извинявай за обръщението/- сега се логвам и какво да видя- постовете ти изтрити!
Не те познавам лично- за което мога само да съжалявам, но искам да ти кажа, че много те харесвам- може би не само аз?
Много бих искал да знам какво те кара да триеш мненията си, които лично аз четях с интерес?
Ти си един от хората в този форум, виновни да "залитна" по руски часовници- утре ще покажа нова придобивка и бих бил радостен да споделиш мнение...
С уважение,
Любо
Митак стой си тук,не бегай :thumbup:
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Здравейте!
Благодарение на колегата Plamenhar Волната ми е със сменен ремонтуар :thumbup: за което съм му страшно благодарен!!!
Добавям нови снимки, както и нови часовници.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Часовника е работещ! Цената е същата - 45лв.
.
Публикувай отговор

Обратно към “Стари обяви”