Стова

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
sheretudis
Специалист
Reactions:

Стова

Мнение от sheretudis »

Огромен диаметър Седеше надупена от година и половина за части Днес и кацна птиченцето и зацъка весело Е поне аз така си мисля Не знам кой калибър е но съм снимал и донора Интересното е че крачетата пасват и на двете машини които са еднакви и като развери но аз предпочетох по облекчения вариант Мързел
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
радстоянието м-у патентите е 22 мм и стрелките бяха жълти но леко захабени и аз им праснах една баданарка Не знам това вмешателство дали е допустимо при реставрации
Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Re: Стова

Мнение от sheretudis »

на 6 часа видях че нещо е попаднало върху стъклото
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Много се набиват на очи тези бели стрелки,защо не опита с боя ,чиито цвят се доближава до този на секундната стрелка?Часовникът много ми харесва.Бях се засилил да си купя съвременна Стова, ама реших,че над бюджета ми.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Ами имах тази бялата, кафява, синЯ и бордо металик Като дайвърски цъфти Карай ,цвета винаги може да се смени Щом може да се слага фосфор защо да не може и да се вапцват
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Може да се пръснат с някакъв лак върху бялото и да се получи доближаващ се до цвета на маркерите и секундната.
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”