Убедиха ме, че женевата не трябва да я пипам. Ще отговоря в темата.
Рaкетата с щипнатия карамфил е в златна каса и не може да е верижна, а само каишна, пък и веригата е правена от китаец и побългарена с ъглошлайф.
Рaкета24 е с лъскава стрелка, пък и така е напъпила, че скоро ще и падне коронката (много леко върви на сверяване и почти не се чува, как щрака на навиване). Освен това и тя е експонат - пукнато стъкло и бойни рани по цифера, което винаги ще ми напомня, че патенти на солник се проверяват като оръжие за ръжда - постоянно. И още - пълзенето из хола в търсене на чаркове по пода... как нищо не загубих, просто не съм го осъзнал. Пък тази рaкета е опасна за носене... през средата на 90-те един минувач, както си вървеше спокойно, се взря в ръката ми и така драсна към гарата, че щеше да избие народа по Розова долина.
Вoстокът от втори клас го дадох да му подберат ремонтoар и коронка, пък и е с датник... тогава по-добре верижната рaкета

И кво да нося? Цифров джобен месер? Той и без това си е в мен, и съм му пипал точно часовника... който го интересува, да почва тема как да причиним инфаркт на девелопера на фърмуера на Siemens ME45. Това сериозно, ако има пилоти на месери, и тия пилоти си държат на машината, да се обаждат. Не на лични, а в http://forum.watch.ru/showpost.php?p=19 ... stcount=89" onclick="window.open(this.href);return false; .
Нет широк, сайтове много. Дай да видим, кво ми харесва ;)