Siemens "Карл" ME45
1. Откъде е прякорът. Кой го е дал.
2. Както се полага, снимки на адаша - българските Густави и защо моя е Карл. Защо на кирилица.

Това в средата е софтуерен суперчасовник. Работещ. В него е мойта SIMка. Камуфлаж - сафари, подсветка - кехлибар.
Вляво е нощен изтребител (камуфлаж + подсветка). И за разлика от средния е отварян. В термините на форума - франкен.
Стои в хангара, ама няма симка. Като се сетя, му проверявам акумулатора.
Вдясно е кадавър - без акумулатор. Да не потече. Него не съм го проверявал, само за фон е. И за резервни части.
А Карл не е прякор на средния, а на фулфлеша. Той, като всеки един файл, живее само на хард, не се пипа. До там съм го докарал, че почти не работи ;)
Всичко почна съвсем невинно - аз мразя albanski ( мой термин за ej takav na4in na pisane на руски и български). Един ден седнах и измислих фонетична клавиатура за първия си ME45. Ама на хартия. После почнах да пиша като в мишмаша (само че на тефтер) как да я сменя и накрая работата стигна до нета и поялника - намерих схеми и направих от изгоряло зарядно и скъсан комкабел квото ми трябваше, за да видя фулфлеша. Видях, че няма смисъл да откривам топлата вода, освен ако не ида да програмирам телефони в Сименс... ама Борланд няма компилатор за платформата ;)
Ще продължа по-късно и от нещо с клавиатура.