А между другото беше споменал продаване?
Сейкоша това е дизайнерски часовник -тунинг бе морски Чак толкоз мога да ровна в интернета да видя какви са стрелките на такава ама аз гоня античния ефект -редкажа единствения На когото го набича да се гордее с нулев екземпляр Съгласи се че с тези стрелки е убиец и какво значение има дали са от него след като са от същия бичим машина и нито пиля нито щипя а си лягат като боздугана ми в 25-30 годишна Със сеебършота се разбирам великолепно по сяко време и без уйдурми Мога да снимам и гъзнем защото всичко сам си правиSeikosha написа:Ет'тва е дърта трицоно твойта Raketa в ориджинале,тъкмо съм я приготвил на тезгяха за облагородяване. Виж чоджум и стрелките,наш Росен,не мож го преметна.Няма начин в тая стрелкова паница ,да не изровиш и такива,че както стана дума вече, Германска реализация на тая иначе сладурана,ще видиш през крив макарон.
Снимките ти днес се ядват,сигур чакаш ката ден слънцето да е в зенита си и тогава да предприемеш вечната си борба със Сибериеншота
А виж и какво ми дойде вчера по Еконта,сладкодумний мой приятелю(не те мразя,макар,че си алчен) и като стар Ебеец вече,брой парички и въздишай,да видим на кого му текат лигите тогава![]()
ам от един час се мъдри в ебая и са го гледали 12 човека докато един Атомик перфектен от вчера са го гледали 5 -тима Ама и аз съм го пуснал на безценица само 100 уса долара -евтиния да не казват и чужбинци че съм алченplamenhar написа:Доксан докуз-99.Много повече са.
А между другото беше споменал продаване?