Регистрация на търговци във форума
Регистрация на търговци във форума
Във форума вече има не малко колеги търговци, в което няма нищо лошо. Може би е време те да имат отделна регистрация и отделна глава ПРОДАЖБИ за търговци. Не, че много ме интересува- тук съм пускал само няколко часовника, но когато няколко търговеца пуснат своите обяви и човек с една обява изчезва назад. Какво мислите?
Re: Регистрация на търговци във форума
Подкрепям
Идеята е добра, а и по такъв начин е решен въпросът и в един друг форум...

.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Когато ми светнат темичките си ги чета всички наред, без значение от кои е пусната и дали е 3-та или 9-та
Когато сложим търговците в отделна витрина все едно ги дискриминираме или по точно се създава грешно впечатление, че търговецът разбираш ли иска да изтъргува стоката си на по висока цена от колкото е.
Както реши седянката, аз ще вдигна табелката с "НЕ съм съгласен"
Когато сложим търговците в отделна витрина все едно ги дискриминираме или по точно се създава грешно впечатление, че търговецът разбираш ли иска да изтъргува стоката си на по висока цена от колкото е.
Не знам дали са го решили или са го задълбочили. С многото правила изгониха доста хора, включително и търговци.DHM написа:...а и по такъв начин е решен въпросът и в един друг форум...
Аз също мисля като Сашо. В раздела търговия не гледам кой продава, а гледам на обявите като брой предложени оферти. Къде ще бъде мястото на единичната обавя ако след нея търговец пусне 20 нови или 20 различни човека пуснат само по една? На едно и също място разбира се!
И аз имам пуснати обяви, и вече кой знае къде са.
По скоро бих искал да регламентираме UP-вете по някакъв начин, също така си мисля тези които са продадени да бъдат преместени в отделна тема, поне те да не се пречкат.
Ако не съм прав, поправете ме!
Освен UP-вете,не е ли добре и определен броѝ обяви за определен период време?Понякога новите мнения са само обяви.Не ,че ми пречи,но е леко досадно 

Както казах, темата Продажби във форума слабо ме интересува. Има собственик , има модератори, те да решават. мислех, че това ще допринесе за малко повече ред , но забравете, мир да има.
-
- Специалист
- Reactions:
и в библията чада божии и синове мои е казано,,, Вън търговците от храма,,,Бъзикам се все ми е тая истината е че нямам мнение по въпроса Вярно че заради такива пропадат много бързо обявите на не търгашите ама се ла ви казва франкофона в мен
-
- Специалист
- Reactions:
Ся се сетих за един добър начин за вдигане на обяви Една Хелветия автомат е обявена за 200 лв Да кажем че пропада и с едно ъп 150 и ако пак пропадне още едно ъп 100 и бачо ви Ангел я отнася като куцо пиле домат и пропадането е овладяно
Хич няма да ти пречи ако някой пусне някоя Стрела за 55лвrosen_er написа:Освен UP-вете,не е ли добре и определен броѝ обяви за определен период време?Понякога новите мнения са само обяви.Не ,че ми пречи,но е леко досадно

Тя затова потъна тази Хелветия, щото не ще да се ъпва такаsheretudis написа:Ся се сетих за един добър начин за вдигане на обяви Една Хелветия автомат е обявена за 200 лв Да кажем че пропада и с едно ъп 150 и ако пак пропадне още едно ъп 100 и бачо ви Ангел я отнася като куцо пиле домат и пропадането е овладяно

За сега не е кой знае какъв проблем, нека бъдем по толерантни.
Аз например като търся да си купя нещо, било часовник или нещо друго, чета обявите чак до 9-10-та страница.
И аз така - аман от правила. Виж това да се чистят старите обяви е добра идея ама някой трябва да я върши тая работа.atanweb написа: ....
И аз съм "За" почистване на старите теми, но да остават в "Архив", като не бива да се трият постове, цени и снимки- един вид справочник за сверяване на цени при сделки.omegaqq написа:Виж това да се чистят старите обяви е добра идея ...

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

-
- Специалист
- Reactions:
ам айде деее пускай я за стотачка пък дано сваряЗа сега не е кой знае какъв проблем,

Мда, добре е неактуалните обяви да отиват в архива, че си е батак вече раздела за продажби. Добре би било и всички обяви да имат поне цена, примерно
Когато видя такава публична мистерия, каквато е обявата за Губ-а на колегата Иван55 от днес, се смущавам и дълбоко се вълнувам да не би да съм изпуснал някъв келепир.

Когато видя такава публична мистерия, каквато е обявата за Губ-а на колегата Иван55 от днес, се смущавам и дълбоко се вълнувам да не би да съм изпуснал някъв келепир.
"Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект"-Т.П.
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nikolakovachev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Има раздел стари обяви и ги местим там, стига продавача да е отбелязал че стоката му е продадена.
Правила нямахме до сега. Всичко се гради на самопреценка и колегиалност.
Но вече задължително ще има цена в обявите.
Правила нямахме до сега. Всичко се гради на самопреценка и колегиалност.
Но вече задължително ще има цена в обявите.