Омега Сиймастър Мемоматик кал.980

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
DHM
Специалист
Reactions:

Омега Сиймастър Мемоматик кал.980

Мнение от DHM »

Здравейте колеги!
Искам отново да покажа този часовник, който за мен е много красив :) Часовникът е от началото на 70' години и е звънец, т.е. с аларма.
Но поводът е друг и тук е мястото да изкажа своята огромна благодарност към колегата Невен Бекриев :muslim: Благодаря ти приятелю за всичко направено!!! За това, че върна към живот този прекрасен часовник :clap: За вниманието, отношението и всичко сторено :muslim:
Ето го:

Изображение

Както някой от вас знаят, часовника беше неработещ, при това с много неприятна диагноза от не един, а трима местни часовникари :cry: И когато кажа, че нямаме часовникари в Габрово никой да не се чуди и да не ме пита :rules Присъдата беше счупена ос на анкерното колело.....Говорих с Невен и му го изпратих....Първоначалното му мнение потвърди диагнозата, но както и Невен сам каза, нека го отвори и пак ще говорим........Е отвори го :) и тогава дойде и радостната новина.....изместен камък или пропаднал по-точно :yahoo всичко си е било здраво и наред :banana
Невен го оправи. Поръча нови гумени уплътнения и ново стъкло и ето го отново при мен във вид и състояние каквото не съм и очаквал :yahoo

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Поклон Невене :muslim: Бъди жив и здрав!!! И се радвам, че си част от този форум!!! :thumbup: :clap:
.
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Re: Омега Сиймастър Мемоматик кал.980

Мнение от atanweb »

Невен - премиер. :clap: Похвално за пореден път. :muslim:
Митко този часовник е истинско съкровище защото:
1-во. Омега
2-ро. Дизайн
3-то. Звънец
4-то. ДАТА :yahoo
5-то. Точно където трябва да бъде - при Митака!
Завиждам сиииилно.
Изображение
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Невероятна тръпка е да върнеш часовник към живот, особено като няма части за него!
Поздравления и от мен за Невен!
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

Днес си направо силно разочарован. :mrgreen: Браво!!! :thumbup: :clap:
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »