Бихте,ли изкоментирали следния модел на Fossil
http://www.fossil.com/en_US/shop/women/ ... ath=ES2860" onclick="window.open(this.href);return false;
Fossil
Re: Fossil
Обикновена дизайнерска марка. Като качество на изработка и материали обаче превъжождат някои по скъпи марки. В този модел трябва да се внимава с камъчетата, да не опадат.
-
- Напреднал
- Reactions:
И аз като 3017 да кажа че качеството е найстина много добро.....Лично на мен ми харесва това мулти-диал(показва 24 формат...ден... и дата) но и аз мисля че с камъчетата трябва да се внимава 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Един колега има часовник с тази марка и все път като го видя съм втрещен в часовника му който е 50мм страхотен метален и същевременно изпипан дизайн мутидиал. Разгледах го от близо. Много здрав изглежда. Стоманата е на ниво и обработката, маркерите и циферблата са супер. Металната верига може да тегли тир, но пък е заоблена и приятна. Давам много висока оценка на тази марка само от един модел който познавам.
Дизайнерска марка с много добри стоманени бижута. Качеството на стоманата им е повече от добро!!! Мисля че изборът е добър за тази цена!
Поздрави!!!
Поздрави!!!
.