"Съботните" часовници на rosen_er

Има какво да се види
Публикувай отговор
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Re: "Съботните" часовници на rosen_er

Мнение от Prisadov »

ех че красиви.....особено тъмната победа....много ме радва :) Все такъв късмет ти желая !
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Началството в къщи ми отпуска все по-малко време в събота сутрин.Но успях да си намеря няколко "вехти"!
Ще започна с един Восток с черен цифер (не бях виждал до момента):
Изображение Изображение ИзображениеИзображение
А този Командирски го взех за един колега,но толкова ми допадна състоянието му,че може да си го оставя :redface :
Изображение Изображение Изображение
Една семпла Ракета, която е "негатив" на една друга която съм показвал в темата:
Изображение Изображение
Стоманен Swatch AG 1993 с eta 2842.Досега не се заглеждах в тази марка часовници,защото не бях виждал в стоманена каса.Интересен е,но някоѝ е оцветил прозрачната част на цифера в червено :fool: и сега имам "червен скелетон" :lol: То тези часовници са толкова шантави,че .....не му личи почти.
Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение
Веригата му има много ретро излъчване.
А следващият го взех за да илюстрирам,как са съсипали съветското часовникарство:
Слава сделано в Росия
Изображение Изображение
Прилича на евтин китайски електронен часовник.Жалка работа
Общата:
Изображение Изображение
Толкова -разполагах само 1 1/2 ч. време nono
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

Е,аз да не ходя утре.То нищо не е останало. nono

Завиждам са Swatch-а.
Хубава машина.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Ей избиваш рибата направо!!! :thumbup:
Страхотни попадения особено Командирския :clap:
.
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Суоча и Востока са моите фаворити :)
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

А бре хора,този Суоч е чист "франкен" според мен,но наистина кефи :D Да сте виждали друг с такава каса?
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от Pavlin »

Аз си признавам че не ги разбирам. Предположих че му ги няма специфичните лъгове защото е стар модел :redface
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

И аз така :mrgreen:
3017 написа:Суоча и Востока са моите фаворити :)
Восточето много ми харесва и на мен,трябва един ремонтоар да му намеря,машината е добре.
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

За Восточето имам чисто нова каса с оригинално стъкло и ремонтуар...... :wink: :) Така, че направо го направи габровче и готово :b
.
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

rosen_er написа:А следващият го взех за да илюстрирам,как са съсипали съветското часовникарство: Slava сделано в Росия
Гледах нови серии на "Ну-Погоди" - бяха различни, и в някаква друга цветова гама - е сигурно няма как да е същото.
Направо ми призлява от часовниците, пръкнали се след СССР - може би са дело на други дизайнери. Но повече се кефя на един стар циферблат, ако ще да е със щети от времето, отколкото на доста от циферблатите с нов дизайн.
plamenhar написа:Е,аз да не ходя утре.То нищо не е останало.
Имаше някакви много запазени 2 бр. "Sekonda", но не съм питал за цена. Имаше и един такъв дамски Луч за 2 лв. http://www.watchesreviews2013.com/luch- ... echanical/
- Всъщност това ли е единственият битак? ;)
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

DHM написа:За Восточето имам чисто нова каса с оригинално стъкло и ремонтуар...... :wink: :) Така, че направо го направи габровче и готово :b
Ами като имаш ,слагаш ги в една кутиѝка,а адреса ми го знаеш.Щото питах Востока,казва че е стар вече за такива пътувания. :D Ама пък суетен дяволът-вика:" Един нов костюм ще ми доѝде дюшеш ,баѝ R ( така ми викат вече,че съм дърт :) .А и онова бастунче,ремонтуар ли какво му викаха,за фасон ако намериш....Пък почерпи човека!" lol2Обещах му да питам,а почерпката лесна :b А ако го пременим,ще му търсим една "мулатка" Чаѝка за дружка,че гледаѝ какъв е самотен:
Изображение Изображение :o
Аватар
omegaqq
Moderator
Reactions:

Мнение от omegaqq »

rosen_er написа:А бре хора,този Суоч е чист "франкен" според мен,но наистина кефи :D Да сте виждали друг с такава каса?
И аз съм на мнение, че касата не е негова.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Такива скелетони Суоч,що съм виждал,са все в едни плексигласови корпуси,възможно е да се е спукал и да са го преместили в тази каса,то няма лошо де,но ако е по-тънка и фина,сигур ще ми ходи повече. Много яка машинка.
Востоците много готени,в любимите ми каси ,тип звездочка. Черният е малко странен,за първи път виждам такъв,редкаж - честито :thumbup:
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Да това не си е касата на суоча...то и задния капак е друг...но пак е много красив....даже много !!!!
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Seikosha написа:Такива скелетони Суоч,що съм виждал,са все в едни плексигласови корпуси,възможно е да се е спукал и да са го преместили в тази каса,то няма лошо де,но ако е по-тънка и фина,сигур ще ми ходи повече. Много яка машинка.
Востоците много готени,в любимите ми каси ,тип звездочка. Черният е малко странен,за първи път виждам такъв,редкаж - честито :thumbup:
Намерих го в каталога Восток '70г,стрелките са му по-различни само:
Изображение
https://picasaweb.google.com/1130982390 ... 1125129714" onclick="window.open(this.href);return false;
И аз не бях виждал с черен цифер.
Prisadov написа:Да това не си е касата на суоча...то и задния капак е друг...но пак е много красив....даже много !!!!
Някоѝ доста се е постарал - надписа Swatch е на стъклото,излиза че може би е оригиналното.А и доста разгледах,но не попаднах на друг с лого върху стъклото.
Публикувай отговор

Обратно към “Форумни колекции ----- User collections”