Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
rosen_er
Специалист
Reactions:

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Мнение от rosen_er »

Много арен бре Танасе!Като нов е. :thumbup:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Абе саата е арен бре Росене,ама туй не е толкоз важно,има и други хубави неща в цялата история.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Ич не е арен!!! Напраъ шти зъгрузи убавътъ кулехсийкъ!!! Ни съ зънимавъй с негу, ръйш ам земи гу прати към габрувску, чи тук нямъ сийкошчитъ, ам саму русначитъ :wink: и ино сийкошчи шъ нъпрай кулехсийкътъ малку по-цфетнъ :wink:
Шегувам се, разбира се!!! :) Прекрасен е!!! Направо завиждам!!! И е подарък от приятел, което го прави изключителен :thumbup: Поздрави и на двама ви!!! Особено на бачо Каракудис за добрия избор :clap:
.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Seikosha написа:Абе саата е арен бре Росене,ама туй не е толкоз важно,има и други хубави неща в цялата история.
Прав си,ама така свикнах с хубавата ви дружба с шеретудис,че............... не бях изненадан много от красивия жест.Нещо такова стопля душата в днешното нелеко време. :clap:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Абе някой може ли да ме светне кво да правя с този капак на тази сладка Кама. Тип байонет е и си го бях отворил да изчистя малко туй-онуй и да му хакна едно стъкло,ама механизмът нещо се мъчи и коронката захапваше резбата на ремонтуарната ос на криво,та го пратих на руското ми джипи да го пооправи. Прати ми го обратно с писъмце,че не може да го отвори :o Мисля,че е напънала в обратна посока и го е заклещила,ам работата свършила вече иначе тя ми е златна помощничка в хобито,много кадърна дама.Сега трябва да измисля нещо,че и намерих и една по свястна касичка. Мъчих се и аз да го отварям,мъ не ще,щях да разчекна едни шивашки ножици и да я счупя,с инструмента за отваряне пък е абсурд, те и прорезите му вече заминават. Джама и касата мога да ги прежаля,касата ще я оправя,ама ме е страх за цифера,ако взема нещо да го загрявам,да не вземат да плуват надписите :cry: Освен да се разпробият две дупки на нарезите и да се хване с нещо да се развърти,за друго не се сещам,ама няма такива инструменти,с машинката ми няма да стане,а с маткапа дет е по-скоро златарски,ще счупя свредлото одма.
Изображение

Изображение

Изображение
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

верижката на твоя я свалих и я сложих преди време на един хронограф сейко 6139 за един холандец макар че не бях длъжен поради това че не го предлагах с верижка На другия ден получих от въпросния холандец ,,,АРЕ МУ ИТЕМС ,,,,,със много удивителни признак на липса на респект и елементарно възпитание което мигом ме вбеси Седем дена си бях написал срок на доставка за ЕВРОП СЪЮЗ Писах му чрез гоглето ,,РЕЕДИНГ ФАК Ю МАДЪР ...Разправии с ЕБАЯ неприятности но изглежда шемета като е получил часовника е останал доволен и всичко приключи с изключение че вече не гушкам кинтите автоматик а с 30 дневно закъснение да не изреве някой на умряло Говедцето си е написало и добър отзив и рейтинга ми не е пострадал изнаобще Пък нъл съм и тщеславен и туй гледам Може да е франкенщайн ама човека да е доволен -туй е най важно
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

Аз за байонета на КАМА-та специално бях питал какви са тези 0 и 3 - казаха ми, че посоката на отваряне и затваряне - добре, ама след това мислих, мислих и реших, че се отваря в посока завиване. Защото и означенията - онези чертички така показват, и защото ако посоката е нестандартна има логика да я означат, а ако е стандартна няма нужда. Обаче взех да отварям един и се оказа, че се отваря нормалната посока, в която всеки нормален винт се отвива. Първо естествено го напъвах надясно - тези буквички само ме заблудиха.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

"З" и "О" значит "Закрьiто" и "Открьiто" Вътре има едни планки в които капака се зацепва,ако правилно се постави капака,буквите трябва да са по средата м/у лъговете,както и надписа долу да са жцентрирани по оста,при това положение се прави ход по часовниковата стрелка и капака се имества от придържащите планки. Може и аз да не съм го сложил правилно,но помня,че само го захванах,колкото да стигне до джипито,точно ако не съм го сложил правилно и тя е дала яко на дясно,той се е затегнал,поне тъй си мисля.От друга гледна точка пък(трябва да изровя някой друг с такова затваряне) без да съм се заглеждал специално в касата и на капака трябва да има по 4(не съм сигурен) планки,при поставяне на капака ,те трябва да се разминават и при завиване на капака на ляво да се зацепват,защо е направено така ,не знам и не е важно в случая,а това ,че има заклиняване,може да е имало деформирани планки и при натягането да се е получило голямо набиване вътре.А Камичката е готина,жалко,ако остане така,но ще я оправя някак си.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

три ушета са и се заклинват на четвърт Започва с тънко и накрая е дебело за да затегне Изчакай витата баница на тая от 3 ет и напъвай към ОТКРИТО Тури му стара верижка да ти е по удобно да го държиш Не го чукай защото може да скъса крачета Аз имам и друга техника за отваряне на капаци при маловажни каси но тя не е за препоръчване на слабонервни Режа касите на две :lol: Брутално но действа :wink: Дъртьо ,в китките ако си толкова твърд колкото при садилото- забрави да го отвориш
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Изображение
Еи така се прави снимка с качество и дух на артистичност Направо е като жива и ти идва да се набълбукаш от сърце с кинти Откак наблъска софтуер на твоя една снимка свястна не си извадил и ако не съм виждал старата ти продукция ти ще си последния на когото бих се обадил във фотографските ми мъки и болежки
Изображение това съм го снимал на мануален секс със исо 400
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

Направи си инструмент за отвиване, като прорязаните пластинки на omegaqq - нямат грешка.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

за отваряне ползвам стар шублер -действа без грешка и най важно че е мързелив откъм настройки като мен
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

А символите 3 и О само аз ли ги възприемам неправилно? - ако съдя по тях ми изглежда да се затваря обратно на часовниковата стрелка, а да се отваря по часовниковата стрелка. Часовникът, който отворих се оказа, че се отваря в посока отвиване - ляво - на където нормално всеки би тръгнал да го отвива, ако не се полъже по З и О.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Дъртьото китката му е яка,особено на дясната ръка.Пет години бях фехтовач и въртях шашката как баданарката,ти как мислиш,че няколкостотин саата минаха през руките ми на ръчно сейкоширане бе? :) Не мърда бе ши....капак,ама не е по-голям от мене nono
Такава Ракета таман щях да пускам тези дни за продажба,5лв.по-евтино от тебе :mrgreen:
Хубав модел,от по-новите и снимките ти са добре на фокус и ясни,но пак тъмни бееееее. Кат чи ли гледам снимка на маската на Тутанкамон,току що открита от Картър и снимана на свещи lol2
Ам казах ти,не си надвесвай туловището над саата бе бедни ми рибарю,снимай малко по диагонал,а кат искаш все ези да ти се вижда на дермена,подпри го на нещо и снимай пак фронтално,така светлината ще го огрее,както моите съвети,гладките ти полукълба :lol: Твойта работа е да имаш все едно Порше Карера и да го караш с 30км/ч Издои го тоз Канон бе,ти за "ракурс" чувал ли си? :mrgreen:
Колкото до софтуера за Канон,той е друга приказка,нито е за тебе,а кат гледам на мене не ми върши работа висшият му пилотаж. Въпреки всичко,при снимането на саати ще могат да се използват някъде около 1/1000 от екстрите му,(7006-7020 е с него)все файда.Скоро ще покажа,а засега скивай тоз CITIZEN NEW MASTER бе доматени кралю, от 70-72г. едно от бижутата на тез говнари дет правиха супер механизми,а се забиха в кварца кат камък във фашкия,е ,станаха лидер,ама все тая,освен мъни...мъни...мъни..феса не се клати.
Почти нищо не съм го му пипал,само го облизах отгоре - отгоре,че беше посивял,малко мат ,малко гланц и воала. На 40 лазарника е пущината.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Изображение

И тез са правени на свещ,ама ракурса байно,ракурса. :)
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Ракурса е прао у курса :thumbup: Пък жапънкътъй уникалнъ :clap: мъ и Ронсуншиту си гу бивка drool2
.
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”