Часовничето е Ракета Cardinal....още търся части за нея и тогава ще я представя...

Сейхуй виж го бе,ето един пост в който не успя да напише нито една простотияdreadx написа:хихихи - браво! като знам как вътре са 3-4 платки, омотани с кабели - изобщо не ми се отваря какъвто и да е фотоапарат. Внимавай да не попаднат прашинки на сензора и обектива, при сглобяването внимателно ги махни всичките. Те няма да са на фокус, но ако останат ще се виждат като по-тъмна прозрачна точка. Най-добре ако е възможно изобщо да не махаш сензора от сглобката с обектива. И внимавай да не те изпере тока от светкавицата. Също ако разбъзикаш настройките на фокуса и датчиците за крайни положения на обектива може да се наложи да калибрираш фотоапарата със софтуер, който най-вероятно нямаш.
edit: Всъщност защо си разглобил апарата?
Чак сега видях,че и аз съм намесен в тази тема.atanweb написа:Днес научих що е то steampunk и съм силно впечатлен от резултатите в гугъл
Поздрав за Пламбата макар и компютърно създадено.
http://www.wallpowper.com/wallpaper/201 ... 609859.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
със струни не можах да намеря...