Здравейте колеги.Тук няколко месеца не бях дееен във форума поради ред причини.Въвеждане на автоматизация в цеха ни и нямах никакво време за хобито, поради липса на време.Вечер се прибирах скапан но намирах време да прегледам форума.След това сина ми прекара две операции на гръбнака,в София през ден и хобито остана на заден план.Но сега всичко се нормализира и мисляа да обърна внимание и на тиктакащите си пиятелчета

Та да ви разкажа как започнах с часовниците.Баба ми имаше един будилник от тези голямите,ламаринени,с де камбанки и хартиен цифер.Трябва да съм бил 5-6ти клас(будилника стоеше на полица в дъвена кутия и не работеше)Накарах братовчед ми да го вземе та ако има шамари да не са по мен

Е донесе ми го разглобих го поизчистих частите,сглобих го и ооооооо чудо будилника тръгна.То бяха хвалби то бе чудо.После като ученик в 2-ри курс в София си купих от Млад техник набор за зглобяване на SLAVA.Много добър конструктор имаше си всичко в него та даже и масло.После беше времето на електронните.През 95 ходих в Германия на работа и си купиг от там SEIKO 5 то беше кеф то беше чудо.Нося го и днес,той ми е ежедневния,работното конче.По руснаците се запалих преди 4 години.Намерих от баща ми два часовника Vostok и Raketa и реших да ги отремонтирам сам.Разтърсих са в нета и попаднах първо на стрелките от там си взех еди командирски 31 камъка автоматик КГБ.После и на този форум и се започна.Сега имам доста руснаци,ееее не са лъскави но мен си ме кефят щото повечето съм си отремонтирал сам,Еми това е