Снимки и клипчета
-
- Специалист
- Reactions:
Re: Снимки и клипчета
та единия от гастарбаитерите е женен за англичанка със голям пост във ДЖОНСЪН -фирма за катализатори използващи нашето злато Та тя му е казала че сме най тъпата нация в света след като сме най големия износител на злато и благородни метали в Европа а сме гладни и бедни От мен пък той разбра че Дънди прешъс плаща на Б-я един процент печалба а аз пък от него разбрах че Дънди е дъщерна офшорка на Джонсън и че няма конфликт или катаклизъм в който те не са замесени За сравнениев Казахстан същата фирма плаща 50 на 50 а казахите предявяват иск за 60 на 40 Тоя Сидеров въпреки че не ми харесва май е прав
-
- Специалист
- Reactions:
Така ли от 8 мил не успяваме да си изберем стотина патриота които да не ни лъжат и крадат Всички други грешки бих простил
-
- Специалист
- Reactions:
Един процент печалба - ами то важното е половината процент да го прибира който трябва и това за него ще са много пари - останалите да се оправят. А Волен Сидеров не знам къде изчезна, но напоследък нищо не чувам за него. Май взе парите и се покри до следващите избори..

Ето това го снимах от терасата на гаджето - София, Южен парк.
Но трябваше да държа апарата с ръка, а при zoom и тъмнина е добре да се снима от статив.

Но трябваше да държа апарата с ръка, а при zoom и тъмнина е добре да се снима от статив.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Е да хубава е България. ето една снимка от мен:

Хубаво е обаче човек и да разгледа какво има навън и какви са хората.
Аз лично съм 1/4 българин, но съм роден тук което е с най-голяма тежест за любовта и гордостта когато става въпрос за България.
Хубаво е обаче човек и да разгледа какво има навън и какви са хората.
Аз лично съм 1/4 българин, но съм роден тук което е с най-голяма тежест за любовта и гордостта когато става въпрос за България.
-
- Специалист
- Reactions:
За пейзажа имаш отличен ама я насочи апарата навътре от терасата да видим дали и в портретната фотография си добър Да не е някаква кокарджа та я криеш беdreadx написа:Един процент печалба - ами то важното е половината процент да го прибира който трябва и това за него ще са много пари - останалите да се оправят. А Волен Сидеров не знам къде изчезна, но напоследък нищо не чувам за него. Май взе парите и се покри до следващите избори..
- atanweb
- Moderator
- Reactions:

http://forums.watchuseek.com/f10/rare-r ... 13123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Отчаяно търся ДеЛукс-и по хубави от твоите, но вече ми е ясно, че няма да ме огрее.DHM написа:![]()
Къде се загуби бе младеж :diablo:
- atanweb
- Moderator
- Reactions:

http://www.ablogtowatch.com/magellan-1521-watch-review/" onclick="window.open(this.href);return false; вижте и прочетете повече ако ви харесва
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kA8J9r-7iuA#t=88[/youtube]
Ми тос нее лош бе Саше
!!! Шъ гу земъ, ништу чи ней ДиЛукс
Пъ ти дъ земъш дъ съ връштъш, чи дън палъ гумити към Кюстиндил и дъ тъ зъвръштъм :rules
:triniti

.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
varban-e това колко струва втора ръка? Ще ми е кеф да писука, свети и тиктака в стаята и да му се радвам, предполагам на битака на Ал. Невски може да излезе ако поразпитаме.
Малко по нагоре от Невски,в Руския културен център на "Шипка" имаше такива чудесии,ама скоро не съм минавал.