или друг подходящ за такъв позлатен корпус.

След като колегата си избере ако синия остане съм кандидат.miroman написа:Някой от тези върши ли работа?
Синият "остана", надявам се си забелязал, че от дясната страна си е променил малко цвета на лилав. За парите - виж следващия коментар ;)Lyubo_sr написа:След като колегата си избере ако синия остане съм кандидат.miroman написа:Някой от тези върши ли работа?![]()
viewtopic.php?f=14&t=1664#p12352" onclick="window.open(this.href);return false;
С теб се разбрахме по телефона, извинявай, но съм малко уморен от работата и ти казах някакви пари. Грешка, не искам пари, само си плати куриера.atanweb написа:Ах Миро, извади ти най-търсеното от мен в момента, а именно белия циферблат с римски цифри на долния ред (дясно)... Няма да се караме с Любо за синия ви се разберете за него.
Явно това ти е остатък от проекта Шипка и сега вярвам, че тези циферблатчета не са напразно демонтирани.
Пиша ЛС за уточняване.
Благодаря!
Направо цял часовник без стрелки и баланс да ти пратя? Циферблатът не е добър, има си секундно колело, навива, сверява, значи храповикът работи. Има си и ремонтоар с чисто нова коронкаvarban написа:Ами че ти можеш да имаш и ремонтоар с коронка като остатък![]()
За ей такъв ми трябва:
viewtopic.php?f=58&t=1794&start=75#p15990" onclick="window.open(this.href);return false;
Цифер си има, стрелки - също (само искат лъскане).
Прецакано секундно колело и липсващ ремонтоар с коронка и пружинка за храповика.
Ще покажеш - таратанци, твоято пратка е отишла при atanwebvarban написа:БЛАГОДАРЯ, МИРО!
Снимки на съживения Полёт ще покажа в най-скоро време!
И аз благодаря!varban написа:БЛАГОДАРЯ, МИРО!