Здравейте! Имам много скромна колекция от 4 кварцови часовника, но винаги съм искал автоматичен . Спрях се на един и ще ви помоля да изкажете мнение за него, защото нямам никакъв опит. Става дума за този модел на SEIKO- Seiko Military Nylon Band. Мерси предварително. Поздрави
Ето това е точният модел SEIKO MILITARY Nylon SNK809K2. Ето една снимка . Сега се свързах с няколко продавачи за доуточняващи въпроси и чакам отговори .
Последно промяна от petar_213 на 06 Юни 2013 18:14, променено общо 1 път.
Точно този ми харесва най много. Според мен обаче чара му е в зеления цвят защото се води, "military". Но важно е на теб да ти харесва.
Директно качваш снимки като натиснеш "Добавете изображение". Намира се долу в ляво, под полето където пишеш съобщението.
Да задам още един въпрос. Продавачите искат 12 долара за интернационална гаранция. Някой сблъсквал ли се с подобно нещо? Дали ще важи тук и струва ли си, при условие, че часовникът е пратен от Сингапур? Аз си мисля, че в сервизите на Сейко би трябвало, но знае ли чове- информацията от личен опит струва много повече .
Mного се забавих с поръчката, но най-накрая я направих, като се спрях на зеления. Попаднах на много коректен търговец. Часовникът дойде за 5 дни от Сингапур на цената от 108 лв. Качвам няколко снимки.
Първоначално беше свършил затова взех да заглеждам зеления и накрая ми хареса повече. Също така имам син Philip Watch, черен Sector, бежов CANDINO и още един оранжев- та малко и по цветове ги групирам .