17 КАМЪКА Е - В ГУГЪЛ МИ ИЗЛИЗАТ АВТОМАТИК, НО 25 КАМ.
ПРИТЕСНЯВАТ МЕ ДВЕ СВОБОДНИ ОТВОРЧЕТА С РЕЗБА, НО ПЪК НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ ЩЕ Е СВРЪЗКАТА ОТ АВТОМАТА (ако го е имал) КЪМ БАРАБАНА.

АМИ С АВТОМАТА Е ТОВА - ТАЗИ ОТ СНИМКАТА Е 21 КАМЪКА , А ЛИНКА ДЕТО МИ ПРАТИ КОЛЕГАТА 3017 Е ТОЧНАТА МАШИНА - 17 КАМЪКА БЕЗ АВТОМАТ. ОТ ТОВА ВАДЯ ЗАКЛЮЧЕНИЕ ЧЕ БАЗАТА Е ЕДНА, ЗА АВТОМАТА И ЗА ОБИКНОВЕНАТА МАШИНА.
ДА, ТОЧНО - НА ЕДНА БАЗА, СА ВСИЧКИ РАЗНОВИДНОСТИsheretudis написа:5206 е този на моята снимка
ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОСsheretudis написа:Тресса е моя Странна марка с комунистически символи на сърп и чук То така е, можеш да се пъчиш със комунистическа символика колкото си искаш, само че соца да е далеч от границите ти Същата склонност към извратеност забелязах и в централните райони на Италия
Емблемата на Треса е сърп и чук- та мисълта ми бе че когато живееш в богата и уредена държава като Швейцария е лесно стига чука на НКВД да не ти виси на главата и сърпа да не е опрял на шиятамitakaaa написа:ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОСsheretudis написа:Тресса е моя Странна марка с комунистически символи на сърп и чук То така е, можеш да се пъчиш със комунистическа символика колкото си искаш, само че соца да е далеч от границите ти Същата склонност към извратеност забелязах и в централните райони на Италия