Страницата на Seikosha/Page Seikosha/
Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/
Ммммм,добре изглеждат icon_clap ,на грил ли ги пече или на дърва? Аз каренцата ги правя почти винаги със сос,че са сухо месо,най-вече гъбен и лимонче и биричка, ммммм.....
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Барбекю на дървени въглища
А за да не стават сухи каренцата след като ги разчукам и подправя им слагам зехтин и ги оставям за една нощ в хладилника
А когато ги пека им слагам един емайлиран капак от голяма стара тенджера, така остават сочни 

А за да не стават сухи каренцата след като ги разчукам и подправя им слагам зехтин и ги оставям за една нощ в хладилника

.
Да ,така стават 

Днес сабахлян,като си лягах към 6ч. погледнах през прозореца и веднага щракнах тази прекрасна радуга.

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Красиво!
И канонът те слуша ;)
И канонът те слуша ;)
Идвам да проверяDHM написа:Барбекю на дървени въглища![]()
А за да не стават сухи каренцата след като ги разчукам и подправя им слагам зехтин и ги оставям за една нощ в хладилникаА когато ги пека им слагам един емайлиран капак от голяма стара тенджера, така остават сочни

Дъгата си я хванал супер,като че я издухва вятъра icon_clap
Изгоре,крии жената и ранъта 
Оспамихме :$

Оспамихме :$
Тука няма спам бе,лайте срещу луната колкото си искате,свободна зона,а ма ха я
Дори се радвам,че се зачесвате в мойта страничка
Варбане.Канона си е на 6 . На последното световно по лека атлетика преди месец в Москва,имаше на финал линията ,преди и след нея две марки като спонсори(предполагам) - Сейко и Канон
случайно или не,съм се забил директно в тях отдавнъшка.

Варбане.Канона си е на 6 . На последното световно по лека атлетика преди месец в Москва,имаше на финал линията ,преди и след нея две марки като спонсори(предполагам) - Сейко и Канон

-
- Специалист
- Reactions:
-
- Специалист
- Reactions:
дяда дъртьо я докато се пенкаш да правиш разни манджи една от друга по хубави дъл няма да ти се намери малко свободно време да поровиш по нета за едно ССД на СОНИ 828 че прави хоризонтални черти Държах го без внимание заради картата му но откак се заредих с една дузина такива да взема и да го направя на човека че задържането се обезсмисли
Виж бе убиецо на шарани,не съм плешив бе,имам още перушина,малко редичка вече,ам не съм съвсем като билярдна топка,макар да казват,че на празен покрив,не му трябвали керемиди

Иначе преди време,позна,че съм бил къдрав,ама то си беше преди време

И не съм дребен,173см. се смята за среден ръст поне бе дългуч дебел.
Значи кво си имаме: Дълъг ,дебел,убива риби,а пък яде консерви копърка,прави франкенщайни и си купува по 15 еднакви фотоапарата,че да има какво да чупи с теслата
Ти кво искаш да ти намеря за 828 ? Къде да си пазариш ли? Ми ти вече си спец по тая работа,щом чак от Филипините си купуваш коронка за ремонтоар на Полет
Я извади тази матрица и я щракни да я видим,пък все ще намерим нещо,а и нашият енциклопедист във форума,няма начин да не не го обърне нета наопаки кат ръкавица.

Иначе преди време,позна,че съм бил къдрав,ама то си беше преди време

И не съм дребен,173см. се смята за среден ръст поне бе дългуч дебел.
Значи кво си имаме: Дълъг ,дебел,убива риби,а пък яде консерви копърка,прави франкенщайни и си купува по 15 еднакви фотоапарата,че да има какво да чупи с теслата

Ти кво искаш да ти намеря за 828 ? Къде да си пазариш ли? Ми ти вече си спец по тая работа,щом чак от Филипините си купуваш коронка за ремонтоар на Полет

Я извади тази матрица и я щракни да я видим,пък все ще намерим нещо,а и нашият енциклопедист във форума,няма начин да не не го обърне нета наопаки кат ръкавица.
-
- Специалист
- Reactions:
много кефи втората снимка! :)