Информация за Сейко

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Информация за Сейко

Мнение от ivankrystev »

Здравейте младежи,

ще ли помогнете на лаик, като мен за едно Сейко. Случайно попаднах на тази снимка ->

Изображение :redface

Можете ли да ме ориентирате за това правоъгълно Сейко. Търсих на много места където продават часовници, но не намирам нищо. Дори и не знам как да го търся. Нямам някакви серийни номера и нещо за да се хвана, че да имам успех с търсенето и продажбата на този или подобен на него часовник.

Ако някой от вас има подобен и е съгласен да се раздели с него, може да ме офертира интимно(лично съобщение).
DHM
Специалист
Reactions:

Re: Информация за Seiko

Мнение от DHM »

Какво стана с Полета???
.
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

Леко забавих(много грижи с децата и работата), но не съм се отказал. Купих си перфектна стоманена каса и дори се пробвах да я полирам(предвид споделения опит за тази манипулация). Мисля, че се получи добре и снимки ще кача на по-късен етап(когато развия темата си за Полет-а).

Отделно и към темата... Това правоъгълно Сейко просто ме грабна и не вярвам да ми навреди. :>

Поздрави!
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

И на мен ми харесва,двустрелочно,квадратно ... ако беше и механика :-) Имам подобно,но със секундна стрелка и позлатено,а това изглежда стомана.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Абе силиконе,аз два дни ти полирах каса и ти търсих и червена стрелка заради меракът ти,а ти си купуваш каса за Полета ??? Както и да е,всеки башка луд,някои в повече.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Двустрелочно Сейко ласале е отличен часовник и мозък машина
Изображение

Изображение
за съжаление този отличен часовник който беше само за коронка и понеже нямах с 4,8 мм питах един часовникар от Хасково който каза че има Оставих му го за има няма половин час че ме викнаха в магазина и като се върнах ремонтоара му беше на две парчета а стрелката я нямаше
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

Е що не драсна да ми кажеш де, няма как да гадая(кристалното кълбо ми липсва)? Бях ти писал и за едно друго сейко, ама не ми отговори. Въпреки, че се сдобих с каса, ще взема твоята + стрелката. Оценявам загрижеността ти и много благодарско за хвърления труд. Имаш ЛС и земи приплакни очите, че да го видиш.

А това сейко дето си показал е трепач... Имам един стар часовник Кристиян Мод(който дадох на големия ми син да носи) и мисля, че е със същите стрелки и доста си приличат в касата.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Ванко прави разлика м-у SHERETUDIS и SEIKOSHA -той ти споменава за каса и стрелки аз съм пас То не че има някаква фрапираща разлика ама той готви май хубаво а аз никак Той е дребен на ръст а аз съм 185 см Той е плешунгер а аз макар и побеляваща но коса си имам Той е дърт а аз съм млад или от този сорт нещо ааа има и една друга разлика Той има малък походен рибарски стол а аз си имам само шаранджийски креват n_sad
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

Гледах него, пиша на теб = ракията май ми идва в повече. Може пък и от факта, че тракам на клавиатурата по-бързо, от колкото ми тече мисълта... Без значение де, ще се разберем някак си. :>
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Късно е чадо,мандалото хлопна :) "твойта" каса се напълни отвсякъде вече. При мене ръждясали каси,бол,ам докарана да седи месеци празна,не се издържа.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

М/у другото,тя щеше да ти бъде армаган заради меракът,да не си мислиш,че ще тръгна да печеля от това да се правя на шлосер :wink: за туй и казвам,че всеки си е башка луд.
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Още един като мен (+)

Мнение от varban »

sheretudis написа:Ванко прави разлика м-у SHERETUDIS и SEIKOSHA...
ivankrystev написа:Гледах него, пиша на теб = ракията май ми идва в повече. Може пък и от факта, че тракам на клавиатурата по-бързо, от колкото ми тече мисълта... Без значение де, ще се разберем някак си. :>
Добре дошъл в клуба, преди три месеца и аз обърках бачо Ангел и Сейкоша-сан :) :D :) :D :) :D

Не е от ракията, а от добра техника на работа с клавиатура.
Аз се лекувам с планшет, бира и дамски часовници :)
Планшетът си го измислих аз, бирата - по препоръка на sheretudis, а дамските часовници (към 300 грама) - Сейкоша-сан :)

На планшет и да искам, не мога да пиша толкова бързо, а дамските се правят по-трудно и не остава време за писане на щуротии :) А бирата втвърдява ръката и не раздвоява погледа :)
ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от ivankrystev »

При мен е - клин, клин избива. :>
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

А бирата втвърдява ръката и не раздвоява погледа Начи не само на мен тъй действа :o ама на мени и друго втвърдява :redface не само ръката n_sad
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ти затуй май я лочиш с литри тази Хаскювлийска виагра :D
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Seikosha написа:Ти затуй май я лочиш с литри тази Хаскювлийска виагра :D
на 4 окт минавам на немско директно от пивоварна Тоя образ дето ми поема разходите е нещо изкрейзил обаче n_sad Леко съм притеснен защото ми е подготвил един списък с културни мероприятия от които не бих се отказал като напразно разтакаване само от посещенията на малки пивоварни Казвам му да намери врата до врата пивоварна и публичен дом и няма да му трябва да ме влачи никъде :redface ама или лошо обяснявам или се е вманиачил наистина да ми показва разни там забележителности и зорлем да ма окултурява Никаква забележителност не би ме впечатлила повече от една добре сложена германка кво да му гледам кирливите замъци дворци и тем подобни-нали не живея в тях
Заключено

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”