Пoлет / Poljot
-
- Reactions:
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Re: Пoлет / Poljot
Добър е!
Само каишката му не пасва - според мен този масивен корпус иска масивна верига или дебел и широк кожен каиш
Само каишката му не пасва - според мен този масивен корпус иска масивна верига или дебел и широк кожен каиш

На този можеш да полираш стъклото.Първо леко с шкурка 2000,след като изчезнат драскотините (не се притеснявай че става матов,почти млечно бял плексигласа ) с кече,вълнен парцал и полир паста,ако нямаш пробвай с паста за зъби го полираш до огледален блясък.Едно хубаво измиване на касата и и си готов.
Всяка сряда до обед в Полски Тръмбеш на пазара има много такива часовници.danailhristov написа:има има смисъл от пращане защото тук няма нищо.а в един плик за писмо с обратна разписка за стотинки чрез български пощи ще добие истински смисъл.абсолютно нищо няма в тоя свищов.това е истината за всичко което съм намерил и поправил е чрез вас от тук.в свищов един месец чаках така набедения за часоникар човечец да ми намери пружина за командирския докато atanweb не ми прати подарък и за един ден стана.а какво остава да вземам за по 3 лв не работещи и да чакам някои да ми ги оправи след 3 месеца.абсурдно е.затова тук се намеси и митака а всички ми останали все гледам да са работещи за да няма нужда от този човечец"часовникаря".поздрави на всички.днес разбрах кои часовник ме накефи наи много след малко ще кача снимка.за вас може да не е интересен обаче аз като го видях и хванах в ръка страшно ми хареса и масивната каса и излъчването като от стар руски космически кораб.поздрави на всички
Намери време да отскочиш.
-
- Reactions:
ще се постарая да отида.благодаря за информацията
И от мен малко нови попълнения

Секондата е благодарение на колега от форума, за което съм много признателен
Няма да го споменавам за да не го нападнат останалите хиени тук
А Де Лукса от един антиквар
Малко скъпичко, но заради състоянието му и надписания заден капак се прежалих 

Секондата е благодарение на колега от форума, за което съм много признателен

Последно промяна от DHM на 03 Окт 2013 14:09, променено общо 1 път.
.
М...да !Наистина прекали
Чудесни попадения icon_clap

Браво, браво!!!
Много напредна, ужассссссссс ;)
Много напредна, ужассссссссс ;)
-
- Reactions:
А да са ти честити

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Въх! Аз си мислих, че химикалът е хипербола на Митака

Какво доживях

.
Изобщо не е хубав, само разваля витрината
Изхвърляй го веднага и кажи къде ще го изхвърлиш. icon_clap

Вече го хвърлих
..........................................................................В сейфа в "Булбанк" 

.