Страницата на Seikosha/Page Seikosha/
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/
И аз такава машина още не съм барал?
Тя да не е като заря 2009? С малко зъбно колело между барабана и два шантави фрикциона в ангренажа?
Аз една 2014 сума пъти я сглобявам и пак разхвърлям - точно това колело клини.
Тя да не е като заря 2009? С малко зъбно колело между барабана и два шантави фрикциона в ангренажа?
Аз една 2014 сума пъти я сглобявам и пак разхвърлям - точно това колело клини.
-
- Специалист
- Reactions:
Да, ама после може неочаквано да реши да се развие. По-добре да се отпусне пружината.sheretudis написа:Съмнява ме дали изобщо ще тръгне да се развива и на твое място бих отвил и отстранил моста смело и безотговорно
-
- Специалист
- Reactions:
какво да и мисли толкова на тази машина Нито е рядка нито ценна и в този смисъл може да си троши с чиста съвест с научно опознавателна цел
Ангиле,машината въобще не ме касае,ако е моя.Не знам за какви кинти говориш да гушна бе чоджум,всичко е за близък приятел бе,как ще му взема пари.Стана излагация с този ремонт и за това ми е дерт.Имам само една такава машина и тя е с логото на ЛУЧ,предполагам ,че са еднакви,в крайна сметка ще му туря една 2209 обикновена и туй то.Той човека не го интересува механиката,нито да е оригинал,като 99% от людете,гледат външният вид и дали тиктака
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Не разбрах, на коя казваш "обикновена 2209". Без маркировка на производителя на моста ли?
В тая тънка рамчица нищо друго освен 2209 полет и луч няма да влезе.
ПС: Вдянах. Той и Митака ми казва, че Полет е по-турбо от Луч, ама аз като аджамия ги броя за едно
Даже Луч е по-дОбър, щот по-лесно се намира
В тая тънка рамчица нищо друго освен 2209 полет и луч няма да влезе.
ПС: Вдянах. Той и Митака ми казва, че Полет е по-турбо от Луч, ама аз като аджамия ги броя за едно

Даже Луч е по-дОбър, щот по-лесно се намира

Бате Мишо явно е улисан с други неща и зае..ал манджите, та викам да го отменя
Трябваше да сготвя на бързо и какво да е то???..................Спагети, разбира се
Метнах един пакет в тенжурката....резнах две глави сугань, както му викат в района на Шеретудиград, демек червен лук и една глава чесън и запържих лучеца в друга тенджерка докато омекне. Добавих 700гр. мляно месо ( не кайма!) и запържих и нея с лука, добавяйки и чесъна, както и босилек, риган и чубрица (солта и пипера са задължителни и не ги коментирам изобщо
). Показвам:

На спагетите добавям лъжица зехтин за да не залепват, както и сол, риган, босилек и розмарин, но по малко, колкото да се загатне вкуса. Каймата с лука и подправките запържвам и мачкам докато стане на малки топченца. Тогава добавям 4бр. малки бурканчета с белени домати и малко червен пипер за да засили цвета и вкуса на соса. Оставям на бавен огън докато се сгъсти. Ето и готовия резултат

Изсипвам спагетите в голяма тава и ги слагам в нагорещената фурна за няколко минути, колкото да поемат от соса. Изваждам ги, настъргвам 200-300гр. кашкавал и отново във фурната докато стане леко златист, но може и да се сервират индивидуално с няколко лъжици от соса върху тях със или без кашкавал
Това е! 
Снимките са с телефона, за което се извинявам

Метнах един пакет в тенжурката....резнах две глави сугань, както му викат в района на Шеретудиград, демек червен лук и една глава чесън и запържих лучеца в друга тенджерка докато омекне. Добавих 700гр. мляно месо ( не кайма!) и запържих и нея с лука, добавяйки и чесъна, както и босилек, риган и чубрица (солта и пипера са задължителни и не ги коментирам изобщо

На спагетите добавям лъжица зехтин за да не залепват, както и сол, риган, босилек и розмарин, но по малко, колкото да се загатне вкуса. Каймата с лука и подправките запържвам и мачкам докато стане на малки топченца. Тогава добавям 4бр. малки бурканчета с белени домати и малко червен пипер за да засили цвета и вкуса на соса. Оставям на бавен огън докато се сгъсти. Ето и готовия резултат

Изсипвам спагетите в голяма тава и ги слагам в нагорещената фурна за няколко минути, колкото да поемат от соса. Изваждам ги, настъргвам 200-300гр. кашкавал и отново във фурната докато стане леко златист, но може и да се сервират индивидуално с няколко лъжици от соса върху тях със или без кашкавал

Снимките са с телефона, за което се извинявам

.
-
- Reactions:
-
- Специалист
- Reactions:
аааа толкоз труд По добре гладен отколкото уморен Абе ДНМ айде Машел е в процес на подбор на подходяща женска ам ти нали си женен бре Твойта кокърджъ кво прави
Е
реших да и спретна изненадка
белким после и тя ме изненада с нещо
Сега сериозно!
Преди няколко години имах бирария с доста богато меню от салати и аламинути. Имах и проблеми с персонала, разбира се и се стигна до там, че да изгоня и двамата си готвачи.....И понеже съм инатливо магаре, вместо да затворя и да търся някакво решение аз влязох в кухнята.....Луда работа
но понеже менюто беше 80% мое дело нямах и кой знае какви проблеми
Майка ми правеше обедното меню, след обяд зареждах и правех подготовката, а вечер работех в кухнята като петък и събота майка ми помагаше.......И така няколко месеца докато намеря читав готвач
Кулинарията винаги ми е била хоби и ми се отдавала, но след няколко месеца нон стоп над тиганите се отказах и в момента правя единствено скара и бърбекю.....както и спагети, разбира се
Те стават по-бързо и от барбекюто 

Преди няколко години имах бирария с доста богато меню от салати и аламинути. Имах и проблеми с персонала, разбира се и се стигна до там, че да изгоня и двамата си готвачи.....И понеже съм инатливо магаре, вместо да затворя и да търся някакво решение аз влязох в кухнята.....Луда работа

Кулинарията винаги ми е била хоби и ми се отдавала, но след няколко месеца нон стоп над тиганите се отказах и в момента правя единствено скара и бърбекю.....както и спагети, разбира се

.
Браво Митак icon_clap много уважителна рецепта и аз много тача спагетите и ги готвя по подобен начин. Ще напиша как,но сега съм зарит с проблеми и както казваш кулинарията е свято дело и между другото,тя си е и мъжко призвание,женурята с малки изключения си забъркват един и същи балашик цял живот,фантазията им отива за други работи 

Фантазията на жените е най-силна докато спят и се проявява под формата на сън, който те за жалост не помнят на сутринта
И колкото и да се фъчкат и правят най-добрите кулинари, коафьори и каквото там се сетиш си оставаме ние - мъжете! Няма да влизам в теми за еманципацията и как, защо и от кого е измислена
Сетих се за една стара приказка, че любовта била измислена от комунистите, за да могат да се радват на безплатния секс 
Имат едно неоспоримо качество обаче и е редно да им го признаем! Някои могат да изглеждат добре, с което да ни радват

Имат едно неоспоримо качество обаче и е редно да им го признаем! Някои могат да изглеждат добре, с което да ни радват

.
Абе, някои да,ам някои не
Жена мине ли 45-50 лазарника и като почнат да и растат мустаци,мани я. Става да ти прави масажи зимъска и кюфтета по чирпански и да ти вдига нервите де 

Абе вие много бабаитски го давате.
Жените ви нямат ли достъп до компютъра,че сте толкова смели.
Мого съм виждал наострени, ама като се появи "съкровището"стават мухички.

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Митака почна да се оправдава, значи точна забележкаplamenhar написа:Абе вие много бабаитски го давате.![]()