Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
plamenhar
Специалист
Reactions:

Re: Страницата на Seikosha/Page Seikosha/

Мнение от plamenhar »

Ха-ха-ха! lol2
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Не Върбане nono
Пламен познава и мен и нея, макар и бегло....По-скоро мога да кажа, че си я харесвам и обичам! Това е! Но не съм от мъжете, които приклякат щом жена им им каже нещо :lol:
.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Това форум за часовници ли,или "Искрено и лично" бре Митак lol2
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Че какво му е лошото :) И раздела и темата са точните :wink: А и макар малко хора да си го признават, но почти всичко се приема лично в този живот....А ние като мъже на над 40 ако не можем да си позволим да сме искрени..... :)
.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Форумът наистина е за часовници,но разделът наистина е за "Всичко останало" и тъй като страницата е и лично моя,се радвам ,че в нея има толкова разнообразни теми,пък и мнения за щяло и не щяло.Писал съм и в началото - тука няма спам! Пишете и споделяйте,всички са добре дошли :) Да не забравяме,че около часовниците се въртят и други неща. :wink:
А,иначе аз на жена да припарва до компютърът ми - не разрешавам! Има си други работи за баране и всяка жаба да си знае гьола,който е женен да му мисли,аз не мисля :lol:
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

Seikosha написа:който е женен да му мисли,аз не мисля :lol:
А,ясно защо си курназ.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Ами не бях курназ точно три пъти и сега вече съм,а иначе то си зависи и от жената и от мъжа,всеки опит на анексиране на чужда територия,подлежи на санкция,така,че всеки сам за себе си решава,дали да има собствена територия,или не.
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Ти си бил много палав :D Браво.
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

n_thumbsup :b

Aз затова не правя повече опити-не знаеш като бръкнеш в торбата каква змия ще набараш. nono
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Опитите съм ги правил като млад :wink: Все пак съм отишъл студент в София 90' :) С 80лв. стипендия за отл. успех и 120лв. от нашите.....за една нощ разтоварване на вагони се взимаха 200лв. , а с 5 кинта се ходеше на дискотека :yahoo Така че моето съм си го взел.....не се оплаквам :muslim:
Колкото до жените.....идеални няма :) И аз набирам на моята от време на време, ама като гледам какви урунгели какви мъже коландят и как ги правят диви и барливи icon_crazy че на всичкото отгоре дето викаше баба ми с "метлата да се завъртиш няма какво да закачиш по нея" :mrgreen: си кроткам, че моята крива....права....ама поне като я гледам не ме е яд :lol: Е всеки си има вкус, разбира се! Аз съм си я избрал по моя :)
.
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

rosen_er написа:Ти си бил много палав :D Браво.
Бях палав Росине,га бях млад,сега съм умерено заспал и никой не ме ръчка посред нощ в 10ч. да мия чинии или да оправям пералнята :lol: "Свободата Санчо....." казал испанеца,ама и той като се напушил подгонил една слугиня :D То и ази като се събудя понякогиш вземам да се ослушвам за някое младо заблудено ягънце,дъл не се навърта тъдява,ам то е друга работа,както казва главният герой в каубойските филми,вадейки пищова: "Имаш право да живееш - имаш право и да умреш" Въпрос на избор,важното е да го имаш :wink:
Seikosha
Специалист
Reactions:

Мнение от Seikosha »

Изчаках няколко дена за да се оправи този проблем с качването на снимките иначе няма смисъл,а то е защото в неделя ми дойде на гости скъп гост от нашите форумчани,направо от Германия :) .Някой може да му е виждал фасадата,но за другите ще издам,че никът му е kapkan, иначе си е Николайчо.
Изображение
Силно се обрадвах и дай боже целият форум да посрещна,това си е радост за старческото ми сърце.Такова мазно папане и лафене(познайте за какво)му спретнахме,че още ми е кеф.Бях зарит с проблеми,но се постарах набързо да се отсрамя и както би казал Дреадексчо,взехме ,че направихме една македонска салата от печен пипер,розови гиганти домати и чесън,нищо повече,това е салата спомен от детството ми,баща ми така я правеше,а тъй е била и при дядо ми.Чушките се изпичат с дръжките и се овалват в зехтин и оцет,нареждат се по края на тепсията(колкото тава е)а в средата се накълцват обелените домати,ръсят се с чесън,сол и маринатата останала от овалването на пипера.Простичка,но много вкусна.
Изображение

Изображение

Изображение
Отделно едно кьопоолу с маслинки Каламата и домашно сиренце от беееее,
Изображение

Изображение
никви други мезета и т.н. от опит знам,че в повечето случаи,повечето хора на софра ,като заговят с яки мезета,после при второто почват да се ослушват. Тва си е мезе само за домашна Павликенска ракийка,но се оказа ,че наш Капканчо ракииия не потребява,така,че той си залочи направо биричка,а аз в негова чест,цапардосах две и пол ракии и съвсем се разтекох.
Требе да ви кажа ,че туй момче техничарче,направо ми скри шайбата.Още като седна преди да си кажем наздраве,кът стана въпрос за един РОНСОН,че не мога да му отвъртя капачето за камъчето,а е колекционерски,направо пощуря,накара ме да наизмъквам разни инструментарии,ряза пробива и за нула време го отвори,ми глътнах си езика,кво да кажа,а аз я кисна в коресилини и се мъча кат грешен дявол,а бе пича я спретна,сега има само да я доразпробия и ще стане шест.
Глейти го ко прави,туй гостенин ли е бе?
Изображение

Изображение

Изображение
Оттам нататък се заровичкахме из малко саати,
Изображение
а междувременно метнах на скарата и тези благинки дет бях подготвил предварително.Значи една хубава плешчица сме я нарязали и мариновали от предният ден в пюре от кориандър, соев сос,сос Уорчестър,сладко-лютив китайски сос,зехтин,горчица,лимонов сок,бяло вино,чубрица,мащерка ,риган и черен пипер,сол слагам чак при печене.За 24ч. става мозък.Режа и зеленчуци,лук,зелена и жълта пиперка и гъби,набивам и от малки продълговати доматчета,от есенните,че са по твърди и не се разкапват.Кат ги нанижа,ги покривам с фолио и ги бутвам в хладилника за 2-3ч. преди печене.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Има и няколко агнешки кюфтака за донапълване(едвам го накарах да изяде един) и една тавичка във фурната с картофки зехтин,чесън и розмарин и маааалко червен пипер за цвят.Туй то.
Изображение

Изображение

Бира Пиринско и Ариана.
Изображение

Харно ми беше,за Никито не знам,той да каже ,ако иска,но покрай шетането предният ден да му намеря място де да седне,пренесох разни джуджурии в таванският склад(абе и то работилница)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

и там взех ,че разчистих една маса с огромна камара торбички,кутии и кутийки,разни найлончета и хартии,дето съм получавал от Еконт колети.Напълних един от големите чували,но за моя приятна изненада,отдолу на масата намерих едни неща,дето едните бях ги забравил ,че ги имам ,а другите ,въобще ,че ги имам.Та един комплект немски отвертки,една джобна Рула минт,един скалпел(таман бях счупил един)и една торбичка с десетина"Ролекс" "Омега" и тем подобни кварци:),но другото вътре ме изненада приятно,в един плик,около 30-тина циферблата от началото на миналият век до към 40г.на първи взгляд и поне половината много запазени,английски и повечето свийц(и два руски:)таман ще ми свършат работа за няколко древни ръчни с окепазени цифери.Абе почувствах се като ,че ли ровя под коледната елха:)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Че така си изкарахме с Капканчо,да е жив и здрав,зарадва ме,че и подарък ми донесе(от три пъти познайте какъв) :wink:
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Що от три пъти? Може само от два :) Или часовник, или нож :)
но се оказа ,че наш Капканчо ракииия не потребява,така,че той си залочи направо биричка
Е те това са недостатъците на съвременното възпитание :) :) :)
Prisadov
Напреднал
Reactions:

Мнение от Prisadov »

Seikosha написа:Изчаках няколко дена за да се оправи този проблем с качването на снимките иначе няма смисъл,а то е защото в неделя ми дойде на гости скъп гост от нашите форумчани,направо от Германия :) .Някой може да му е виждал фасадата,но за другите ще издам,че никът му е kapkan, иначе си е Николайчо.
Изображение
Силно се обрадвах и дай боже целият форум да посрещна,това си е радост за старческото ми сърце.Такова мазно папане и лафене(познайте за какво)му спретнахме,че още ми е кеф.Бях зарит с проблеми,но се постарах набързо да се отсрамя и както би казал Дреадексчо,взехме ,че направихме една македонска салата от печен пипер,розови гиганти домати и чесън,нищо повече,това е салата спомен от детството ми,баща ми така я правеше,а тъй е била и при дядо ми.Чушките се изпичат с дръжките и се овалват в зехтин и оцет,нареждат се по края на тепсията(колкото тава е)а в средата се накълцват обелените домати,ръсят се с чесън,сол и маринатата останала от овалването на пипера.Простичка,но много вкусна.
Изображение

Изображение

Изображение
Отделно едно кьопоолу с маслинки Каламата и домашно сиренце от беееее,
Изображение

Изображение
никви други мезета и т.н. от опит знам,че в повечето случаи,повечето хора на софра ,като заговят с яки мезета,после при второто почват да се ослушват. Тва си е мезе само за домашна Павликенска ракийка,но се оказа ,че наш Капканчо ракииия не потребява,така,че той си залочи направо биричка,а аз в негова чест,цапардосах две и пол ракии и съвсем се разтекох.
Требе да ви кажа ,че туй момче техничарче,направо ми скри шайбата.Още като седна преди да си кажем наздраве,кът стана въпрос за един РОНСОН,че не мога да му отвъртя капачето за камъчето,а е колекционерски,направо пощуря,накара ме да наизмъквам разни инструментарии,ряза пробива и за нула време го отвори,ми глътнах си езика,кво да кажа,а аз я кисна в коресилини и се мъча кат грешен дявол,а бе пича я спретна,сега има само да я доразпробия и ще стане шест.
Глейти го ко прави,туй гостенин ли е бе?
Изображение

Изображение

Изображение
Оттам нататък се заровичкахме из малко саати,
Изображение
а междувременно метнах на скарата и тези благинки дет бях подготвил предварително.Значи една хубава плешчица сме я нарязали и мариновали от предният ден в пюре от кориандър, соев сос,сос Уорчестър,сладко-лютив китайски сос,зехтин,горчица,лимонов сок,бяло вино,чубрица,мащерка ,риган и черен пипер,сол слагам чак при печене.За 24ч. става мозък.Режа и зеленчуци,лук,зелена и жълта пиперка и гъби,набивам и от малки продълговати доматчета,от есенните,че са по твърди и не се разкапват.Кат ги нанижа,ги покривам с фолио и ги бутвам в хладилника за 2-3ч. преди печене.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Има и няколко агнешки кюфтака за донапълване(едвам го накарах да изяде един) и една тавичка във фурната с картофки зехтин,чесън и розмарин и маааалко червен пипер за цвят.Туй то.
Изображение

Изображение

Бира Пиринско и Ариана.
Изображение

Харно ми беше,за Никито не знам,той да каже ,ако иска,но покрай шетането предният ден да му намеря място де да седне,пренесох разни джуджурии в таванският склад(абе и то работилница)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

и там взех ,че разчистих една маса с огромна камара торбички,кутии и кутийки,разни найлончета и хартии,дето съм получавал от Еконт колети.Напълних един от големите чували,но за моя приятна изненада,отдолу на масата намерих едни неща,дето едните бях ги забравил ,че ги имам ,а другите ,въобще ,че ги имам.Та един комплект немски отвертки,една джобна Рула минт,един скалпел(таман бях счупил един)и една торбичка с десетина"Ролекс" "Омега" и тем подобни кварци:),но другото вътре ме изненада приятно,в един плик,около 30-тина циферблата от началото на миналият век до към 40г.на първи взгляд и поне половината много запазени,английски и повечето свийц(и два руски:)таман ще ми свършат работа за няколко древни ръчни с окепазени цифери.Абе почувствах се като ,че ли ровя под коледната елха:)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Че така си изкарахме с Капканчо,да е жив и здрав,зарадва ме,че и подарък ми донесе(от три пъти познайте какъв) :wink:
Фюкльовци :lol: шегувам се n_thumbsup Евала момчета зарадвахте ме от сабален ! А салатката с чушките още днес ще се пробва ! :b
rosen_er
Специалист
Reactions:

Мнение от rosen_er »

Браво бре ,Юнаци icon_clap Като видях тази трапеза и усетих гостоприемството на Сейкоша ,веднага звъннах на ТРЗ-то за отпуска.Ама тя зла ,вика - имаш ама не те пускаме,че натоварено в момента :mrgreen: Завиждам ви за мухабетите най-паче.Друго си на маса ,очи в очи :)
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”