Търся човек за инсталиране и изграждане на online магазин за аксесоари за часовници. Надявам се тук да го намеря
Ако има желаещи, ще дам повече подробности.
Много пъти съм тръгвал по този път, но се оказва, че възложителите нямат ясна представя за това как се поддържа (актуализира) онлайн магазин.
Всъщност аз мога да го инсталирам и настроя да работи, но времето което отнема за качване на позициите е силно променливо в зависимост от това колко категории, производители и въобще филтри ще има в магазина.
Системата трябва да е динамична от типа на Joomla+virtuemart за да може да се работи удобно, но трябва да се има в предвид, че това е система с database и вероятността от пробив се увеличава ако не се прави ъпдейт на системата например всеки месец или когато има излязъл ъпдейт. Също така бързото развиващите се динамични платформи сменят изцяло своята версия почти всяка година/две и в много от случаите е нужно да се прави сайта подчти наново. ...
..искам да кажа, че освен инсталацията и вкарването на продуктите основната грижа тепърва започва и е нужно човек да има някакви познания в тази област или да ги придобие в последствие.
Верно е че излизат постоянно нови версии и не всички могат да се ъпдейтват. В този случай няма кой знае какви изисквания за функционалност и дизайн. Въпроса е да има лесен админ панел и да работи стабилно. За сега съм се спрял на OpenCart, безплатна е, в случай че има нужа от нови плъгини могат да се за купят за не големи суми, доста популярна платформа в България. И аз ще мога да я кача, но ще ми трябва много време за четене, а не разполагам с такова.
Също така ще трябва някой, който да поработи върху СЕО-то, а там не става с четене, а с много много четене.