Въпроси

ghost_wolf
Reactions:

Re: Въпроси

Мнение от ghost_wolf »

Мога да внеса малко разяснения по отношение на това от къде се вкарват частите.За цяла България са няколко човека (може би около 5).Познавам единия ,вкарват частите предимно от Турция.За плашките и метчиците -ДА часовникарски са СССР производство стар материал.В края на седмицата като ги взема ще кажа от къде са-защото съвсем случайно ги видях,не че нещо ,но не искам някой да ме изпревари като кажа и да ме прецака :mrgreen: .Но най си заслужава ако някой се разкарва до Русия(Москва) хора от форума да съберем малка поръчка и човека,ако се съгласи да я изпълни(казвам малка,за да може да не се декларира евентуално,защото митото им е убийствено).Ако някой иска да пита нещо може и на ЛС. Собственика на сайта : http://zaratime.com/" onclick="window.open(this.href);return false; го познавам,часовникар е в Стара Загора,имат доста богат асортимент от артикули,но и техните стоки са предимно от Турция.Ако има някой от Казанлък да пише ЛС,че имам един въпрос относно хромиране там.
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Аз съм от Казанлък. Ама тук хромират само пушки, пищови и оръдия :)

Иначе каса трябва да могат да хромират моделистите - тези, които си правят и/или доработват двигатели с вътрешно горенe: пределно форсираните мотори изгарят като свещ - за час.
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

ghost_wolf написа:Собственика на сайта : http://zaratime.com/" onclick="window.open(this.href);return false; го познавам,часовникар е в Стара Загора..
Можеш ли да го питаш защо в раздел части и консумативи на много стоки, например батерии, стъкла и др. ми излиза цена 0.00 лв (а пише, че са налични). Маркирам и ги добавям в количката, отивам на плащане и там пак пише 0.00 лв.?!
Изглежда ми малко несериозно (освен ако не ги подарява..)
Публикувай отговор

Обратно към “Ремонти, "направи си сам" и "как се прави"”