Правоъгълно Сейко
Re: Правоъгълно Seiko
Добър въпрос!..Продавам ги и много бих се радвал ако ме ориентираш в цената!..Приемам съвети..Имам и една Омега, но не знам какъв е пазара.
Това ,мисля сам трябва да решиш.Разгледаѝ подобни часовници,но не се "настървяваѝ" много от цените в E bay 

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

След това си изречение, смятай колко лични ще получиш2012-emil написа:...Имам и една Омега, но не знам какъв е пазара.

Виж сега, опитвам се да бъда коректен спрямо другите участници..Доста време не съм живял тук и действително не познавам още нашия пазар, но това не бива да означава, че не познавам часовниците и ориентировачната им стойност...Мое правило е, че за да върви бизнеса трябва всички да са доволни
Исках да кажа че апетитите към по известни марки са по големи.
Ако имаш нещо за продаване, наистина най добре е да си пуснеш обява. Ако не знаеш как, ще помагаме.
Ако имаш нещо за продаване, наистина най добре е да си пуснеш обява. Ако не знаеш как, ще помагаме.
-
- Напреднал
- Reactions:
- Обратна връзка:
2012-emil, много тенкю за споделените снимки/оферта, но не ме грабна нещо. Разбира се, извинявам се и за закъснялата реакция, но на където ме духне вятъра. Ако ме хванеш на линя ОК, ако ли не...
Продължавам да търся сейко, подобно и доближаващо се като от снимката в първия ми пост. Може и да си харесам друго като марка/модел/механизъм и т.н, но ще помоля когато ми пращате оферти с цени, нека не са извънземни. Това, че съм лаик в тази сфера съвсем не означава, че не ценя парите и не следя кое, как и на каква цена върви.
Ще си позволя и да се изкажа по следния начин(като се надявам да не засегна никой, който ми е пратил оферта) - едно е да искаш дадена цена, съвсем друго е да я получиш... Смятам, че вероятността да се сдобия с търсения от мен часовник на по-ниска цена е по-голяма, от колкото ТИ(не визирам никой, освен даден евентуален продавач) да получиш надутата цена заради лаик, като мен.
Поздрави!
Продължавам да търся сейко, подобно и доближаващо се като от снимката в първия ми пост. Може и да си харесам друго като марка/модел/механизъм и т.н, но ще помоля когато ми пращате оферти с цени, нека не са извънземни. Това, че съм лаик в тази сфера съвсем не означава, че не ценя парите и не следя кое, как и на каква цена върви.
Ще си позволя и да се изкажа по следния начин(като се надявам да не засегна никой, който ми е пратил оферта) - едно е да искаш дадена цена, съвсем друго е да я получиш... Смятам, че вероятността да се сдобия с търсения от мен часовник на по-ниска цена е по-голяма, от колкото ТИ(не визирам никой, освен даден евентуален продавач) да получиш надутата цена заради лаик, като мен.
Поздрави!
Аз ти предлагам първо да решиш какво искаш! След това да преминеш към оферти!!! И чак тогава да коментираш кой какво и за колко продава!!!ivankrystev написа:2012-emil, много тенкю за споделените снимки/оферта, но не ме грабна нещо. Разбира се, извинявам се и за закъснялата реакция, но на където ме духне вятъра. Ако ме хванеш на линя ОК, ако ли не...
Продължавам да търся Seiko, подобно и доближаващо се като от снимката в първия ми пост. Може и да си харесам друго като марка/модел/механизъм и т.н, но ще помоля когато ми пращате оферти с цени, нека не са извънземни. Това, че съм лаик в тази сфера съвсем не означава, че не ценя парите и не следя кое, как и на каква цена върви.
Поздрави!

Та поздрави и от мен!!!
.
-
- Напреднал
- Reactions:
- Обратна връзка:
DHM, това, което ти пратих преди секунди на лично съобщение бях пуснал и тук. Редактирах се(с този си отговор) понеже сметнах, че не е нужно да занимавам форума с битовизми. Предполагам това, което съм ти пуснал на ЛС е лесно смилаемо за теб и се надявам за напред да спазиш това, което те помолих. За мен е непонятно защо "теглиш хората през око(твоето имам в предвид), което не е тренирано" и защо наистина се доказваш, като = на всяка манджа(моя тема или отговор) мерудия!?
Поздрави и тук и както ти казах на ЛС, не си длъжен да ми отговаряш, обясняваш и подобни...
Поздрави и тук и както ти казах на ЛС, не си длъжен да ми отговаряш, обясняваш и подобни...
-
- Напреднал
- Reactions:
- Обратна връзка:
Катинар.