В интерес на истината очаквах да ме налазите/натоварите повече. В темата ми шаро и на сейкото ошото липсват. Мега странно, а? Дали защото ме помислиха за последния левак, дали защото нямат думи от/за покупката ми (която може би са взели на сериозно) - можем само да гадаем, а на мен ми липсва кристалното кълбо.
Истината е, че "Арманито" е подарък на брат ми за един негов рожден ден (деца, какво ли могат да подарят на дете). Часовника се търкаля из ъглите на стаите и си викам да ви видя реакциите...
И сега сериозно!
Днес, като на майтап (при мен обикновенно така стават нещата) се сдобих с едно Ситизън-че, предполагам повечето сте го виждали по обявите. Преди малко приключихме с битовизмите в нас и си викам да го нафотам.
Добре, ама... Гледам е модерно (от този и другия форум за часовници) да се снима на листа, клонки, разни плодове, червени десени и разните "столчета/стойки" за часовници. Понеже съм мега бос от към часовниците и нямам въпросните "стойки" за часовници. Нямам и подходящи плодове (круши, ябълки и подобни), мързеше ме да ходя да купувам или да събирам клони и листа и си викам да снимам на/до едно мухлясало сирене. Стори ми се много скучно само сиренето и добахих малко орехи и моркови.
Да ме извините много за снимките, но от огнената вода (от радост заради часовника, разбираемо е поливам го), съм изпуснал всякакви ъгли, клиренси, пози и тем подобни хватки за правене на добри кадрота.
Часовника е много запазен, наистина като нов и много ме радва. Друго си е да бе Сейко, но както казваме по Варна - Като няма риба, и рака е риба... В този ред на мисли, от правоъгълно сейко не съм се отказал и търся.
При интерес, в друг удобен момент ще се опитам да фотам и пусна по-добри снимки на Ситизън-а.
Поздрави!