ТРЯБВАШЕ ДА ДОУТОЧНЯ - ИМАМ ВПРЕДВИД ЗА РЕДКИ И ИНТЕРЕСНИ ЧАСОВНИЦИ, АЗ СЪМ КУПУВАЛ МНОГО МЕХАНИЗМИ ОТ ИЗКОРУБЕНИ ЧАСОВНИЦИ В КОИТО СЪМ ОТБРАЛ СЛЕДНОТО - РАЗГЛЕДАЙ СНИМКИТЕ. ЗА ТОВА ГОВОРЯ, ХУБАВИ , ИНТЕРЕСНИ ,ДОРИ И ПОЧТИ НОВИ
Сега значи Всеки ден ми мъкнат часовници къде с позлатени, къде с обикновени каси Какво да правя очуканите и ожулени каси ???Аз никога не съм топил Давах на двама негодни жълти с-у машини от швейц и руски По точно всичко което им попаднеше като циферблати и машини го прибирам а аз им давам каси за топене Ще кажете - защо тогава ги вземаш Да, ама тези които ми ги носят е противопоказно да ги връщам защото утре примерно ще им попадне хубав а те няма да го донесат при мен , затова изкупувам всичко на кило безогледно Стратегията ми е оправдана защото вчера например купих пОЛЕТ ДЕЛУКС 30 кам с 20 ау за 10 лв и то работещ с перфектна позлата достоен за място във витрина и една Комерсиална 5 левова Ракета 16 кам и тя с отлична позлата Годна за ползване каса никога не давам за топене а и от двамата ако има годна разменям очукана за годна Говедо ли съм според вас
АЗ УПРЕКВАМ ТЕЗИ КОИТО ТОПЯТ БЕЗОГЛЕДНО КАКВОТО ИМ ПОПАДНЕ, ГУБОВЕ, ВОЛНИ, ДЕЛУКС, ДОРИ И ЗАПАЗЕНИ. ВИЖ КАКВИ СНИМКИ СЪМ КАЧИЛ.
Нещо последните постове не ги разбрах много.Този Рафинатор само "жълти" неща ли купува?И аз писах преди време един гневен постна продавач на лот от много "маркирани" каси,но тоѝ ми тегли една и какво-нищо.То повечето обяви за часовници в аукциона започват с :"продам еди какъв-маркиран". Изместихме идеята на темата.
ПРОЧЕТИ ГИ ПАК, ЩЕ РАЗБЕРЕШ. СТАВА ДУМА ЗА ПРЕТОПЯВЕАНЕТО НА ПОЗЛАТЕНИ КАСИ. СНИМКИТЕ КОИТО СЪМ КАЧИЛ НА МЕХАНИЗМИТЕ СА САМО ОТ ПОЗЛАТЕНИ. НАПРАВО Е ЖАЛКА КАРТИНКА. В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО УНИЩОЖАВАМЕ С ЛЕКА РЪКА, НАБЪРЗО. ИМА И ТАКИВА КОИТО ДОРИ ИЗКОРУБВАТ БАЛАНСИТЕ И КОЛЕЛЦАТА ОТ МАШИНИТЕ ДА ГИ ТОПЯТ ЗАЕДНО С РАМКИТЕ. ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ ЗАРАДИ ГРАМ ЗЛАТО.
шеретудито се оправдава че дава за топене. И е така, ако той не го вземе, ще отиде при друг, така или иначе съдбата му е да бъде претопен. Има някои часовници, които не си заслужава да се възстаноявавят. Нужен е доста труд, а след това никoй не ти го плаща.
Наистина е жалко за тези бройки, които се за били съхраянявани десетилетия, и накрая отиват за 5лв печалба.
мitakaaa написа:ПРОЧЕТИ ГИ ПАК, ЩЕ РАЗБЕРЕШ. СТАВА ДУМА ЗА ПРЕТОПЯВЕАНЕТО НА ПОЗЛАТЕНИ КАСИ. СНИМКИТЕ КОИТО СЪМ КАЧИЛ НА МЕХАНИЗМИТЕ СА САМО ОТ ПОЗЛАТЕНИ. НАПРАВО Е ЖАЛКА КАРТИНКА. В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО УНИЩОЖАВАМЕ С ЛЕКА РЪКА, НАБЪРЗО. ИМА И ТАКИВА КОИТО ДОРИ ИЗКОРУБВАТ БАЛАНСИТЕ И КОЛЕЛЦАТА ОТ МАШИНИТЕ ДА ГИ ТОПЯТ ЗАЕДНО С РАМКИТЕ. ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ ЗАРАДИ ГРАМ ЗЛАТО.
Да,това го разбрах.Не разбрах връзката с питането ми за бързата продажба на Вимпела,реакцията на Митака и защо Шеретудито се засегна?А това с позлатените каси е така и не е така.Но някъде и преди бях споменал,че отдавна позлатена 20микрона каса от мъжки часовник е като твърда валута на пазара пред "Александър Невски"=20лв.
ДА, ТОВА МЕ ЕФЕКТИРА , ЧЕ ЗА РАФИНАТОРИТЕ НЯМА ВИМПЕЛ, НЯМА ВОЛНА - ВСИЧКО ПОД НОЖА. ДОРИ ПРЕТЕНДИРАТ АКО КАСАТА Е ИЗНОСЕНА И ИСКАТ ПО ЗАПАЗЕНИ, ЧЕ НЕ ИМ ИЗЛИЗА СМЕТКАТА. А ВИМПЕЛА ДОРИ И С ЛОША КАСА СИ Е ДОБРЕ ДА СЕ ЗАПАЗИ СПОРЕД МЕН . НО МАЙ АЗ МНОГО СЕ ВЖИВЯВАМ.
Не си само ти, и аз се вживявам. Преди купувах наред, имам много позлатени, за които знам че никога няма да станат часовници, но ми се свидят да ги дам за злато.
ЗАЩО НЯМА ДА СТАНАТ - ЧАСТИ ИМА С КИЛОГРАМИ. АЗ СЪМ НАКУПИЛ ОТ РАФИНАТОРИТЕ ПОНЕ 20 КИЛОГРАМА МАШИНИ. ЯД МЕ Е ДА РОВЯ В ТЯХ ЧЕ КАТО ПОГЛЕДНА В ТОРБАТА И ВИДЯ КАКВИ ЧАСОВНИЦИ СА УНИЩОЖЕНИ ЗАПОЧВАМ ДА ВИЯ КАТО ВЪЛК.
http://auction.bg/item.php?id=924388" onclick="window.open(this.href);return false; Имах такава автомат Беше и счупено стъклото и след 3-тия опит успях да и направя На снимката не личи но то е дъговидно и по дължина и ширина