Страницата на sheretudis

Тук пишем за каквото се сетим
Публикувай отговор
Pavlin
Site Admin
Reactions:
Обратна връзка:

Re: Страницата на sheretudis

Мнение от Pavlin »

Отказа ме с тая цена бе бате Ачо. Да не си сложил една нула повече? :D

Това горното не е 248 май.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Що бе 3017, заложил съм печалба само 30 пъти от там е разликата в нулите 25 пътна ми дадоха но до Малайзия не ми се пращаше -кой ги знае дали пощенските им кутии не висят по дърветата а там маймуни много имало Един ингилиз даде 22 пъти ама туй не задоволява апетита ми към доларчета а и зор нема с каса може и над илядо и петшесстотни да иде и ще има за мноого благинки И черни и руси, ааааа черна неща повече азиатка дребничка по арноТуй с червениЯ ФОН Е бРАЙТЛИНГА А лЕСКОТО е 248 и го пише на шасито
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Гледам оноо день наш Борко Дреадехикса изкара цели 20 -словом двадесет и кусур лева за едни кварцета в акциона Рекох си бооожее или приятелката му го е шкартирала и от мъка не знае какво прави или е препил и не е обърнал внимание че са 20 а не 2 лева Направо ме метна в шок И дали заразен от прекомерната му щедрост и разхитителност и аз се бълбукнах с ето този в кутия оригинал
Изображение

Изображение
продавача каза че никога не е отварян и му вярвам Чакам да донесе и други :D
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

О! Страхотен часовник!

Малко е мъничък за модерен, ама то модата минава и заминава, а такива омеги си остават :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

35 мм е Върбалане За чемер ли ми е водомер А за размери и мода всичко е преходно Панта рей на латински и може да значи всичко тече ,всичко се променя и още-не можеш да влезеш два пъти в една и съща река Имало е уклони и състезания за ултра тънки В уса пък носели нещо от рода на юношески размери И модата на културизма с големи и масивни часовничи ако сме живи и здрави ще преживеем
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

Вътре каква машина е? 600 някаква или по-нова?

Една Женева и при мен чака цифер и ремонтоар... то най-добре е като намеря ремонтоара да я стегна, пък за цифера ще видим :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

като го гледам направо ме е жал да го отворя и така и не го отворих при покупката защото имаше опасност продавача да припадне Даде ми го само защото знае че бачо Ангел ценно и качествено не продава а само прибърсва и пренаряда докато им се кефи Цената му е народна а чакам от същия човек още едно Зенитченце и позлатена Омегичка ама всичко с времето си Яваш яваш този от половин година го приласкавам и даже рафта където ще стои му показвам Невероятно но е факт че същия образ изпада в умиление при вида на кварцови макар и маркови боклуци със стрелки С кеф се оттървавам от такива :lol: абе откак от няколко такива гушнах солидни доларчета в ебъя и аз съм проникнат от респект ама чак за да ги държа във витрина е те това не Бартерчето си го биваше
DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM »

Ей пак намаза n_thumbsup :D
.
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

sheretudis написа:Гледам оноо день наш Борко Дреадехикса изкара цели 20 -словом двадесет и кусур лева за едни кварцета в акциона Рекох си бооожее или приятелката му го е шкартирала и от мъка не знае какво прави или е препил и не е обърнал внимание че са 20 а не 2 лева Направо ме метна в шок И дали заразен от прекомерната му щедрост и разхитителност и аз се бълбукнах с ето този в кутия оригинал
Изображение

Изображение
продавача каза че никога не е отварян и му вярвам Чакам да донесе и други :D
Я,моя часовник :redface
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

хиена :lol: Абе куресто пале ти каква стоманена каса за 30 камъков търсиш Ядай размер че хубави почти нови позлатени имам но стоманени не мяркам Да не съм ги шитнал към бившето СССР всинките бе Коки Един пращах последно в СОЧИ на твой адаш Добре му изкъртих
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Размер нямам :( някой да помогне
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

sheretudis написа:Невероятно но е факт че същия образ изпада в умиление при вида на кварцови макар и маркови боклуци със стрелки
Преди четвърт век и аз бях така. Само кварцЕта признавах :)
dreadx
Специалист
Reactions:

Мнение от dreadx »

sheretudis написа:За чемер ли ми е водомер А за размери и мода всичко е преходно
Точно в оня лот имаше едно CASIO-Edifice - ами то тежи повече от GSM-а ми..!

Много е елегантна Омега-та, а този циферблат винаги ще е актуален. Супер е часовникът, много ми хареса!
plamenhar
Специалист
Reactions:

Мнение от plamenhar »

sheretudis написа:като го гледам направо ме е жал да го отворя и така и не го отворих при покупката защото имаше опасност продавача да припадне Даде ми го само защото знае че бачо Ангел ценно и качествено не продава а само прибърсва и пренаряда докато им се кефи Цената му е народна а чакам от същия човек още едно Зенитченце и позлатена Омегичка ама всичко с времето си Яваш яваш този от половин година го приласкавам и даже рафта където ще стои му показвам Невероятно но е факт че същия образ изпада в умиление при вида на кварцови макар и маркови боклуци със стрелки С кеф се оттървавам от такива :lol: абе откак от няколко такива гушнах солидни доларчета в ебъя и аз съм проникнат от респект ама чак за да ги държа във витрина е те това не Бартерчето си го биваше

Дай да го видим вътре де.То там е интересното.
Ако те е страх да не го надереш вземи една двойна лепенка и така го отвори.
cerasimi
Специалист
Reactions:

Мнение от cerasimi »

Много запазена Омега. Поне кажи автомат ли е или ръчнонавиване.
Публикувай отговор

Обратно към “Всичко останало ----- Off Topic Discussions”