Търся Восток Командирские [с Танк]
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Re: Търся Восток Командирские [с Танк]
Ммм, мойте са госпожи. И една госпойца 

-
- Reactions:
Здравейте най-сетне пристигна часовника
През времето в, което го чаках ми попадна друг макар и китаец и го спазарих за 5лв, в последствие видях няколко разлики на китаеца касата е по дебела и пръстена и се върти само в едната посока като прещраква докато на този, който купих сега се върти и в двете посоки свободно това нормално ли е?

Мина ми през главата, че китаеца може да е сбироток и реших да го отворя.

Дали има все пак нещо читаво в него или си е менте от всякъде ?

През времето в, което го чаках ми попадна друг макар и китаец и го спазарих за 5лв, в последствие видях няколко разлики на китаеца касата е по дебела и пръстена и се върти само в едната посока като прещраква докато на този, който купих сега се върти и в двете посоки свободно това нормално ли е?

Мина ми през главата, че китаеца може да е сбироток и реших да го отворя.

Дали има все пак нещо читаво в него или си е менте от всякъде ?
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Командирският е чудесен, както и предполагахме е в добро състояние и е "Заказ МО СССР" което вече го прави колекционерски. Ако ще го носиш сложи му една кожена каишка с подложка така ще го предпазиш максимално от телесния допир и захабяване. Радвай му се.
По въпроса за Китайският - мисля, че дори и 5лв. са му много. Всъщност не би могъл да ползваш нищо от него.
По въпроса за Китайският - мисля, че дори и 5лв. са му много. Всъщност не би могъл да ползваш нищо от него.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Обратна връзка:
Струва ми се, че даже машината е менте. От анкерното колело включително няма камъни? Или са много малки и са закрити с дълбоките отвори. Снимай го под 90 градуса.
Става да се тренираш в разглобяване и сглобяване на механизъм.
Ама не много пъти - на тия машини осите или са сурови, или се чупят като стъкло.
-
- Специалист
- Reactions:
Какво като е менте и няма много камъни? Ако работи да си го носи и него (само да има предвид, че май не е много водоустойчив).
** Аз съм за носенето на ментаци - няма нужда постоянно да внимаваме, за да не си счупим истинските ** :) Пък не познавам човек, дето ще му направи впечатление, ако се закича с някакъв винтидж Girard-Perregaux. (повечето хора ще видят един дърт часовник - и толкова)
Може и кварцова MIYOTA да му се ашладиса на китайския Восток. Ще стане идеален за ежедневно носене. (е може да изкара доста по-малко от оригинала..)
** Аз съм за носенето на ментаци - няма нужда постоянно да внимаваме, за да не си счупим истинските ** :) Пък не познавам човек, дето ще му направи впечатление, ако се закича с някакъв винтидж Girard-Perregaux. (повечето хора ще видят един дърт часовник - и толкова)
Може и кварцова MIYOTA да му се ашладиса на китайския Восток. Ще стане идеален за ежедневно носене. (е може да изкара доста по-малко от оригинала..)
имам такъв часовник с горе споменатите надписи ЗАКАЗ МОССР КАКВА ВЕРИЖКА Е ЗА НЕГО ЧАСОВНИКА Е ОТ БАЩАМИatanweb написа:Командирският е чудесен, както и предполагахме е в добро състояние и е "Заказ МО СССР" което вече го прави колекционерски. Ако ще го носиш сложи му една кожена каишка с подложка така ще го предпазиш максимално от телесния допир и захабяване. Радвай му се.