Закупих Касио MTP -1203 без забележки. Смених му батерията с дюрасел cr2016, а старата беше панасоник cr2012. Проблем ли е, че 2012 е 36 - 50mah, а 2016 е 80 - 90 mah? Харесва ми, че е масивен и с изчистен дизайн. Само не мога да открия инфо и отзиви от тези, които са го ползвали.
Здравей и добре дошъл!
Батерия 2016 трябва да е по дебела от 2012. Ако се събира, няма да има никакви проблеми. Отзиви специ ално за този модел едвали ще намериш. Като цяло за Касио няма да чуеш нищо лощо. Да си го ползаш със здраве!
Имам МТР 1228 с черен циферблат с ден и дата и съм много доволен- върви много точно. Батерията не знам каква е, защото още не съм я сменял.
Не бих го нарекъл масивен- касата е 38 мм.
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз.
На капака пише: stainless steel, japan movt, cased in china h, water resistant 5 bar и в правоъгълник 2719. На циферблата пише 10year battery, wr50m. От коя година е модела?
Значи корпуса е стоманен, за което може да се радваш. Според мен модела е на около 7-8 години, но може и да греша. Няма как да се разбере, освен ако някой не го помни когато се е продавал по магазините.
Като го взех беше малко мръсен го поизмих с мека четка и леко топла вода. Това беше след смяната на батерията и нямаше никакво изпотяване, а го мокрих доста на силна струя.