С нетърпение чаках тази Тема.....
Благодаря на колегата Beria !
Попринцип Любимия ми часовник е едно Casio G-shock.....редовно го свалям от ръката за да понося някоя друга радост например Победа ми.....също много нося и едно Casio Illuminator аe 1100.....
....Затова деля часовниците си да два вида.....нови ( за носене) и старинни (такива които си стоят в касата и им се радвам само по поводи).....понякога обичам да нося някой от тях.....кой за час-два.....кой за някой найстина важен повод....
Но тъй като в този прекрасен форум се радваме повече на така наречените Vintage часовници..... ще кача най любимото ми от тях....
Ето го и него.....радост за очите !
Получих го малко преди рождения ми ден от един човек който страшно много уважам и му се възхищавам.....не само заради любовта му към часовниците но и заради начина по който гледа на тях.....
Обожавам японските часовници.....има нещо красиво и магнетично в тях.....може би ще използвам и думата екзотично.....
Знам че не са обичани и ценени както швейцарските и руските,но на мен ми харесват точно толкова колкото тях....
Марката е Франсоа Лепетит....дизайнерско часовниче от 90 години(ако не се лъжа).....кварцов хронограф с дата на 3 часа и вътрящ се безел....
Може би всичко което ми трябва от един часовник.....но факта че е рядък и ми е подарък го прави изключително ценен за мен....може би и за това не го нося често....но все пак го нося....радвам му се.....
Не се знае един ден какво ще стане може би ще се влюбя в друга Vintage красота.....може би ще намеря мечтаните ми часовничета.....ха дано......
....но знам че за мен това ми е любимия Vintage часовник и още много ще ме радва....
....а времето....то ще покаже всичко
Поздрави.....
Злати....