Повече ми харесва първият, че малко бие на Молния..

simonb написа:Миро май яко е запразнил, чак няма време да влезе тука да удари едно рамо щом разбира..
Да, говорим за китайските машини, които са копие на Юнитас 6498 и то дотолкова добро, че трябва да съм луд да дам 20 пъти повече пари за оригинален швейцарски. Чакам мнението на човека, а до тогава Весело Коледа на всички съфорумци.
Имам менте Панерай- с дата и лупичка на стъклото, но в момента не мога да кача снимки. Нещо фотото ми дава card error...Torro написа:Все пак, повече харесвам механизма с микрорегулатор. Дали върши работа и колко е практичен - не знам. А и оригиналът "Панерай", да колкото знам, има така изглеждащ механизъм.
Ако можеше китайците да направят и клонинги на такива ръчни механизми, ама с дата.
Ако това е отправено към мен съм длъжен да кажа, че часовника ми е подарък- иначе и аз харесвам часовници "с родословие".Seikosha написа:Ми какъв да е механизма, нещо там като Ам Гъл беше и ако е това, ще е най-доброто. Явно те вълнува визията на един часовник и механизмът дали върши работа.Нормално. Това е определящо .Друг е въпросът ,дали такъв часовник има "родословно дърво" и история,което привлича и по-голямата част от пребивающите тук, падащи си повече по винтидж историите,иначе часовници бол,с имена,но безименни.
Точно този стил часовници са с невероятна винтидж историяSeikosha написа:... падащи си повече по винтидж историите,иначе часовници бол,с имена,но безименни.