Този сайт работи ли ?

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
simonb
Напреднал
Reactions:

Този сайт работи ли ?

Мнение от simonb »

ЧНГ на всички. :) С голямо желание реших на 31-ви да си поръчам часовника от http://www.siswatch727.com/showroom/mod ... 6671017347, но уви, нищо не стана. Всичко точно съм попълнил, не поръчвам за пръв път, но въобще не ми даде през пейпол да си напиша номера на картата и секюрити кода отзад, а иначе получих имейл, че поръчката била приета. Днес писах въпрос дали изобщо сайта работи, но уви, няма отговор.
Да поръчвам от друго място ли или да чакам още ?
Аватар
marind
Reactions:

Re: Този сайт работи ли ?

Мнение от marind »

От това, което съм чел разбирам, че Г-н Тат е точен и коректен, но бързината не е сред най-силните му страни :)
simonb
Напреднал
Reactions:

Мнение от simonb »

marind написа:От това, което съм чел разбирам, че Г-н Тат е точен и коректен, но бързината не е сред най-силните му страни :)
Ясно, ще изчакам още няколко дни и поръчвам от друг сайт. Може би яко се е почерпил за новата година с някой тайландка (Хонг-конгка), че изобщо не му се занимава с часовници.. :yahoo Той така ако се забави и при доставката, ще си има взимане-даване с приятелите ми от Пейпол (един път вече ми върнаха парите).. :D
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Проблеми няма да имаш, г-н Тат ще ти пише отговор съвсем скоро. Провери системите при теб как са, че аз при поръчката от там не съм имал проблеми освен по дългия период на доставка което не зависи от Тат.
Поздрави!
Изображение
simonb
Напреднал
Reactions:

Мнение от simonb »

atanweb написа:Проблеми няма да имаш, г-н Тат ще ти пише отговор съвсем скоро. Провери системите при теб как са, че аз при поръчката от там не съм имал проблеми освен по дългия период на доставка което не зависи от Тат.
Поздрави!
Писах му и-мейл вчера, но получих автоматичен отговор, което ще рече май, че още почива.. :o

Hi,

Confirm receipt you messages,
We will answer for you query ASAP

Getat-watch.com
http://www.getat-watch.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Да . .сега си спомних, че и при мен беше така. Той си има автоматичен отговор, за да те държи на линия, всеки момент ще ти отговори на въпроса който си му задал. Не губи търпение!
Изображение
simonb
Напреднал
Reactions:

Мнение от simonb »

atanweb написа:Да . .сега си спомних, че и при мен беше така. Той си има автоматичен отговор, за да те държи на линия, всеки момент ще ти отговори на въпроса който си му задал. Не губи търпение!
Ок, включвам слонското спокойствие и чакам.. :yahoo Тоя яко се е отрязал с китайска ракия.. :banana
simonb
Напреднал
Reactions:

Мнение от simonb »

Колко още да чакам ?
На 7-ми е приел плащането, на 14-ти януари го е пратил, а днес вече е в пощенският клон във Варна.,утре трябва да си го взема.. :banana
24 Jan 2014 09:19:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция
24 Jan 2014 10:29:00 BULGARIA SOFIA LC/AO Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал
25 Jan 2014 08:03:00 BULGARIA Varna Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка
25 Jan 2014 08:49:00 БЪЛГАРИЯ ВАРНА Пратката e получена
25 Jan 2014 11:23:00 БЪЛГАРИЯ ВАРНА Пратката е в добро състояние
25 Jan 2014 12:35:00 БЪЛГАРИЯ ВАРНА ГИШЕ
simonb
Напреднал
Reactions:

Мнение от simonb »

Много е хубав часовника, ама набитото ми око веднага долови един малък дефект, който трябва да търпя около 5 години (до предстоящата профилактика), а той е, че мистър Тат (или който там е слагал стрелките) си е оставил ръцете. Има малко замазано (от пръсти, а то е огледално полирано) точно в центъра на стрелките и самите стрелки не са точно поставени.,часовата е леко напред когато е точно 6:00 ч. (не са в права линия).
Повече снимки, като остане време.
Изображение
kapkan
Специалист
Reactions:

Мнение от kapkan »

Я,той като моя :) а честито в клуба
Аватар
sharky1973
Напреднал
Reactions:

Мнение от sharky1973 »

simonb написа:Много е хубав часовника, ама набитото ми око веднага долови един малък дефект, който трябва да търпя около 5 години (до предстоящата профилактика), а той е, че мистър Тат (или който там е слагал стрелките) си е оставил ръцете. Има малко замазано (от пръсти, а то е огледално полирано) точно в центъра на стрелките и самите стрелки не са точно поставени.,часовата е леко напред когато е точно 6:00 ч. (не са в права линия).
Повече снимки, като остане време.
Изображение
Честито. Носи си го със здраве.
Само не разбрах, защо трябва да чакаш до профилактика, за да си оправиш кусура, който ще ти боде очите всеки път щом сложиш часовника? Да не е нещо свързано с гаранцията, макар че доста ме съмнява.
Аватар
marind
Reactions:

Мнение от marind »

Много е хубав, честито! n_thumbsup Дай една снимка отзад и сподели впечатления за подсветката, моля те :b
simonb
Напреднал
Reactions:

Мнение от simonb »

Ето още снимки..;) Забравих на тъмно..,по късно.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
simonb
Напреднал
Reactions:

Мнение от simonb »

Подсветката (както казва marind), свети доста красиво и силно след като е 'напомпен' добре със светлина със затихване което продължава 3-4 часа, като на 5-ят час пак ще разбереш колко е часът, ама трябва да се кокориш. :wink:
Изображение
Аватар
atanweb
Moderator
Reactions:

Мнение от atanweb »

Много е хубав, честито! Пожелавам ти дълго да те радва. Снимките са перфектни. Мисля, че чакането ти си заслужава. Все пак съм учуден какво е станало с петънцето върху стрелката. При първият удобен случай го оправи.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Дискусии ----- Watch Discussions”