Да поръчвам от друго място ли или да чакам още ?
Ясно, ще изчакам още няколко дни и поръчвам от друг сайт. Може би яко се е почерпил за новата година с някой тайландка (Хонг-конгка), че изобщо не му се занимава с часовници..marind написа:От това, което съм чел разбирам, че Г-н Тат е точен и коректен, но бързината не е сред най-силните му страни
Писах му и-мейл вчера, но получих автоматичен отговор, което ще рече май, че още почива..atanweb написа:Проблеми няма да имаш, г-н Тат ще ти пише отговор съвсем скоро. Провери системите при теб как са, че аз при поръчката от там не съм имал проблеми освен по дългия период на доставка което не зависи от Тат.
Поздрави!
Ок, включвам слонското спокойствие и чакам..atanweb написа:Да . .сега си спомних, че и при мен беше така. Той си има автоматичен отговор, за да те държи на линия, всеки момент ще ти отговори на въпроса който си му задал. Не губи търпение!
Честито. Носи си го със здраве.simonb написа:Много е хубав часовника, ама набитото ми око веднага долови един малък дефект, който трябва да търпя около 5 години (до предстоящата профилактика), а той е, че мистър Тат (или който там е слагал стрелките) си е оставил ръцете. Има малко замазано (от пръсти, а то е огледално полирано) точно в центъра на стрелките и самите стрелки не са точно поставени.,часовата е леко напред когато е точно 6:00 ч. (не са в права линия).
Повече снимки, като остане време.