Нови придобивки
Re: Нови придобивки
Красота!
Поздрави!
Поздрави!
Те за това не показвам какво съм събрал,ми то ме хваща срам :oops:
Няма от какво да се срамуваш. Всеки часовник има своя чар. Ето сега ще покажа един много стар часовник Рубин. Нищо особено на вид- почти идентичен със Сатурн, и той има своя чар. Никога не подминавам подобни попадения, които вече са голяма рядкост.kapkan написа:Те за това не показвам какво съм събрал,ми то ме хваща срам :oops:

Този път наистина завиждам! Особено за Рубина!
Мисля си че някой ден ще се организираме и ще си направим изложба, с много реклама, да се съберат много зяпачи и купувачи.
Мисля си че някой ден ще се организираме и ще си направим изложба, с много реклама, да се съберат много зяпачи и купувачи.
Ето това е приказка. Разбира се ,че ще ги полееме.3017 написа:Този път наистина завиждам! Особено за Рубина!

-
- Специалист
- Reactions:
Рубинчето грабва окото веднага
-
- Специалист
- Reactions:
Така е! Но син циферблат надали ще намеря. А с този цифер наживо е много чаровен :roll: незнам защо много ми харесва. Постоянно гледам колко е часът 

ааааааааа ще се караме с тия ракети вече,олигавих компа
Абсолютен редкаж! Браво! Снимай отзад капака и корпуса.
Винаги съм мислел че това е единствения тип корпус за Ракета 2209. Прегледах каталозите на Сергей Антонов и открих тип Вимпелов. До този момент бях готов да споря че няма такъв