Извинете ме за качеството но ми е за първи път

И при мен е така....на работа беше същото и мислех, че е от нета или компа......но не е.....plamenhar написа:И аз искам да ги разгледам снимките на колегата,но не мога да ги увелича.
Опитва,върти и не става.При мен ли има нещо?
Добре дошъл.
2214 трябва да е и аз него загледахSeikosha написа: Восток в дясно с цифри на 12,6 и 9 часа с какъв механизъм е?
Как се там са ви очичкитемераклия написа:2214 трябва да е и аз него загледахSeikosha написа: Восток в дясно с цифри на 12,6 и 9 часа с какъв механизъм е?Добро начало, да се множат пожелавам.
Сигур ще е тъй. Имам един,мисля,че е подобен,но е с 2209,а много мъ напъва да му лепна един 22 камъков Zenit 135 прецизен отзад,мераклия написа:2214 трябва да е и аз него загледахSeikosha написа: Восток в дясно с цифри на 12,6 и 9 часа с какъв механизъм е?Добро начало, да се множат пожелавам.
вчера го сглобих успешно ама все още си търся часта.varban написа:Ааа, ти си бил диспансерен!
Добре дошъл :-)
На първата снимка се вижда тримоторното кварце, което те доведе в отделението :-)
Омегата е китайска,така наречените реплики, обаче работи супер.DHM написа:Поздравления, колега! И добре дошъл на правилното място![]()
Омегата няма да я коментирамТисото е красиво, но кварцово и там съм пас
Но виж Востока с 3,6,9,12 и Крейшъна, който вероятно е стоманен ме радват много
![]()